SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Spana in vårens nyheter

I och med solens välkomnande strålar passar vi på att visa upp de nyheter som blänker lite extra hos oss just nu. Söker du ett skimrande glow som framhäver dina kindben eller kanske något som utmärker dina läppar och ögon? Spana in vårens nyheter hos oss!

varens nyheter


Skimrande nyheter


Sans Soucis Glow Spray för maxat glow är en skimrande mist som du sprayar över ansiktet när du behöver en uppfräschning under dagen, eller som avslutande steg i din morgonrutin. Sprayen har utöver sitt glow även ett anti-pollution skydd som täcker huden och skyddar mot skadliga partiklar.

PÜR Lit Mist Illuminating Setting Spray är en spray som på ett ögonblick ger nytt liv och glöd till huden samtidigt som den fixerar makeup. Lit Mist innehåller antioxidanter som hjälper huden att skydda sig mot miljörelaterad stress under dagen, perfekt under våren när man vistas mycket utomhus. Dessutom innehåller sprayen ett skydd mot det blå HEV-ljuset som man får av bland annat mobiltelefoner och tv-apparater.

Söker du en mask som snabbt tillför glow och lätt exfoliering så är Filorgas expressmask den du söker! Oxygen-Glow Mask ger huden en riktig boost och du upplever nästan en photoshopeffekt efter användning. Nu i vår har Filorga har tagit fram en hel serie med temat GLOW, den finner du här.

varnyheter

Ge naglarna nytt liv


Gör händerna vårfina med ett nytt lack från CND Vinylux. Bland vårens nyheter finner vi ett matt, ett glittrigt och ett pärlemorskimrande effektlack. Lacken kräver ingen UV-lampa utan härdar i vanligt dagsljus och ger ett fint och hållbart resultat i upp till sju dagar.

Vårig makeup


Läppar
Ett par fylliga, röda, läppar och en vaken blick med vackert inramade ögon är helt rätt i vår. Clarins Joli Rouge Lacquer ger en intensiv färg till läpparna som dessutom mjukgör och skapar en ”wetlook” för extra fylliga och glansiga läppar.
Även Sensai har en spännande nyhet på läppstiftshyllan, The Lipstick ger silkeslena och fylliga läppar med rik färg och perfekt lyster.

Ögon
Ögonen fixar du enkelt med PÜRs senaste nyhet, en limited edition-version av deras succémascara Fully Charged. Mascaran har en lampa i applikatorn som underlättar appliceringen och får dig att enklare nå varenda liten frans. Dessutom innehåller den vårdande ingredienser som stärker fransarna på sikt. 

Rouge och puder
Applicera sedan en rouge för ett friskt och rosigt intryck. Rougen Vanity Light Up Blush Palette har både varma och kalla pigment som lätt kan blandas och göra kinderna naturligt rosiga.
Avsluta makeupen med RMS Luminizing Powder som håller din makeup på plats samtidigt som pudret ger ansiktet ett solskimrande lyster.

varensnyheter

Spana in alla vårens nyheter


Bland vårens nyheter hittar vi även ögoncreme från Verso, serum från Mesoestetic och bad- och duschvänliga artiklar från Decléor – för att nämna några av våra spännande lanseringar!

Här finner du fler av våra nyheter
Vi har även många roliga gåvor och kampanjer, dessa finner du här!
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Spana in vårens nyheter
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: rZnkHm (motverkar spam)