SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Bästa resekiten med skönhetsprodukter

Redo för semester? Se då till att packa smart! Det finns inte längre en ursäkt till varför man fyllt halva väskan med sina "must haves" - ta med dig ett resekit istället. Gör dig redo för semester med ett resekit som tar liten plats i väskan men som gör stor nytta för din hud. Här listar vi ett urval som blir perfekta på resan.

Resans bästa vän


Kräver din semesterresa en flygtur så vet du säkert vid det här laget att vätskor inte får packas i handbagaget, men om vätskan är under 100 ml, max tio till antal och ryms i en enliterspåse går det bra. Detta gör de små förpackningarna, travelsizes, till det perfekta valet.
Även om du inte ska iväg på en flygresa har man stor nytta av att ha sina favoritprodukter i mindre upplaga, eller om man ska testa en helt ny rutin. Idag har många varumärken skräddarsydda kit så att du får testa en hel, eller delar av, deras serie innan du köper ordinarie storlek.

Tips på resekit

Nannic Epibronze Glow Kit
469 kr
625
epibronzekit23
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Medik8 The Essential CSA Kit
1445 kr
1470
m2090
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dermaceutic 21 Days Purify Your Skin Kit
595 kr
EXPACN-D21-KIT
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Filorga resekit

 

Det är ett ypperligt tillfälle att passa på att testa lite produkter på resande fot. Filorga har ett härligt resekit som kommer räcka under hela veckan som kommer hjälpa dig att motverka rynkor, trötthetstecken runt ögonen samt plumpa din hud. Den innehåller Filorgas bästsäljande produkter Hydra-hyal serum 7 ml, Optim Eyes 4 ml, Hydra-hyal Cream 7 ml. Detta kit passar för alla hudtyper, speciellt dig som vill ha extra återfuktning! Så passa på att ge din hud en mjuk och avslappande känsla under resan! Här hittar du Filorga Try Me Kit Hydra. 


Esse resekit

 

Esse Trial Pack Sensitive Skin är en samling av produkter som speciellt har formulerats för att ta hand om känslig hud. Denna provförpackning erbjuder en möjlighet att testa en rad produkter som är lämpliga för känslig hud. I kitet får du: Esse Sensitive Hydro Moisturiser 5 ml, Esse Sensitive Nourish Moisturiser 5 ml, Esse Sensitive Nourish Moisturiser 5 ml, Esse Sensitive Cleanser 10 ml, Esse Sensitive Protect Oil 3 ml och Resurrect Serum 3 ml. 

Varje produkt som ingår i förpackningen är noggrant utvald för att ge fukt, mjukhet och skydd till känslig hud. Här kan du köpa Esse Trial Pack Sensitive Skin.


Behåll ditt solkyssta glow under resan


En fuktgivande brun utan sol i sprayform - nu dessutom i ett smidigt kit! Den innehåller härliga ingredienser som Aloe Vera och Vitamin-E. Detta resekit kommer ge dig en härlig lyster som håller upp till 5 dagar, vilket är perfekt att ha med sig på resande fot! Här finns Marc Inbane Natural Tanning Spray Travel Size.

Minimasker från Peter Thomas Roth


Ta med 5 bästsäljare från Peter Thomas Roth på resan. Det är en mix av allt från djupt återfuktande gelmasker till lugnande och avgiftande masker fyllda med  antioxidanter. Det här gänget täcker alla dina behov och kommer vara ett trevligt sällskap med på resan. I kitet får du: Blue Marine Algae Intense Hydrating Mask, Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox, 24K Gold Mask Pure LUxury Lift & Firm, Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer och Rose Stem Cell Anti-Aging Gel Mask. 

Du hittar Peter Thomas Roth Masking Minis här.

Dina favoriter i resestorlek 


Som vi sa innan så finns många produkter i resestorlekar. På så sätt behöver du inte byta ut din favoritkräm eller serum och det tar ingen plats i din packning! Spana in alla våra produkter i resestorlekar här. 

Favoriter i resestorlekar

Evy Technology Sunscreen Mousse SPF 30 Travelsize
149 kr
694230167002
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
R+Co DEATH VALLEY Dry Shampoo Travelsize
209 kr
3276
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dermaceutic Oxybiome Cleansing Micellar Water
fr. 175 kr
rOXYBIO400
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Bästa resekiten med skönhetsprodukter
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: zjTHPk (motverkar spam)