SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Hudotekets bästa packtips

Oavsett om du ska iväg på en solsemester, ska avnjuta en weekend i en spännande stad, eller ut i den lantliga idyllen så är det något alla dessa ställen har gemensamt - en packning. Vi är nog många som nästan behövt sätta oss på väskan för att få den att stängas, tills nu. Ta del av våra bästa packtips och checklistan som gör att du slipper glömma saker kvar hemma.


Liten till storlek men med stor potential 


Något som sparar mycket plats i resväskan är att införskaffa sin favoritprodukt i en behändig resestorlek. Det mindre formatet är smidigt när man är på resande fot och det underlättar när man inte vill ha med sig ett helt kit utan bara någon enstaka produkt. 

Har man svårt att finna sin favoritprodukt i mindre storlek kan man smidigt göra sitt egna kit med hjälp av Vadeco Travel Set. I denna necessär finner man:
  • 1 st sprayflaska 80ml
  • 2st flaskor 100ml
  • 2st burkar 10ml
Med hjälp av dessa kan du själv fylla på med det innehåll du önskar och på så vis få med dig exakt det du behöver, utan att behöva ta med dig hela badrumsskåpet. 

Här kan du även läsa om resekit, sådana som tar liten plats i väskan men som gör stor nytta för din hud.

Hudotekets checklista


Denna listan kan du printa ut och ha framför dig när du packar för att sedan bocka av allt eftersom du lagt ned det i din resväska - du kommer att tacka oss sedan! I de tomma fälten nedan kan du ange dina egna ”must haves”, alla är vi olika med egna önskemål om vad som ska vara med på listan.

  Mobilladdare
  Eventuella mediciner, vitaminer, huvudvärkstabletter
  Travelkit hudvård
  Travelkit hårvård
  Parfym, hygienartiklar, hårborste
  Dina uttänkta outfits och underkläder
  Skor, strumpor, strumbyxor
  En bra bok eller surfplatta
  Öronproppar
  Solskydd

Vill du ha tips på bra multiprodukter som sparar ännu mer plats i väskan? Det finner du här.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Hudotekets bästa packtips
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: nBMq85 (motverkar spam)