SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Packa lätt med multiprodukter

Multiprodukter är otroligt smidigt, inte bara under semestertider. Har du ont om plats i badrummet? Ska du resa bort och vill få plats med allt i en väska? Söker du efter en smidigare skönhetsrutin? Då är multiprodukter något för dig.


Multiprodukter tar mindre plats


En multiprodukt är precis som det låter – en produkt som fyller många olika funktioner på samma gång. Hur smidigt är inte det att ha med sig i resväskan? Med rätt multiprodukter slipper du flera olika varianter till din hudvårsrutin och kan därmed få en lättare väska att bära på.

Våra favoriter i resväskan


Micellär, vatten som fångar upp smuts
När det kommer till rengöring så är det extra smidigt om man har en produkt som gör grovjobbet. Vi vill ha tvätt som rengör effektivt, trots att den är mild för huden, och som även avlägsnar makeup. I vår resväska finner man därför Elemis Smart Cleanse Micellar Water, ett skonsamt rengöringsvatten med så kallade miceller, som effektivt löser upp både vatten- och oljebaserade orenheter samt alla typer av makeup. 

Dagcream som återfuktar och har SPF
En BB-cream ger dig ansiktsbasen du önskar på ett kick, om den dessutom skyddar ditt ansikte mot skadliga UV-strålar blir vi extra glada. Jane Iredale Glow Time är en multifunktionell BB-creme som kombinerar foundation, concealer, solskydd och mjukgörare. Med hjälp av mineraler som anpassar sig efter hudtonen täcker den blemmor, minimerar porer och döljer fina linjer.

Multiprodukternas multiprodukt
Denna multiprodukt kan i princip användas till allt - ja det är säkert! Davines Authentic Moisturising Balm Face / Hair / Body är ett milt och intensivt fuktgivande balsam, som även fungerar som en skonsam makeup-remover för ansiktet. Den används dessutom på kroppen, antingen som en mycket effektiv kroppslotion eller en djupt återfuktande kroppsmask.

Ögonskugga med flera funktioner
Även en ögonskugga kan ha många användningsområden. Ta med dig favoriten på resan och använd denna som ögonskugga, rouge eller för att få lite färg på läpparna. Har du en ögonskugga i en champagnefärgad skimrande nyans kan den även agera highlighter. Vi gillar särskilt RMS Beauty Eye Polish som finns i många olika nyanser. 

Från läpp till kind
RMS Beauty Lip2Cheek är en annan härlig multiprodukt vi gärna tar med oss. Detta är en underbar multiprodukt, som både kan användas till kinder och läppar. På kinderna blir produkten fint lystrig, och på läpparna blir den något mattare för en subtil färg.

UV-skydd med återfuktning
Nannic UV-Shield kan jämföras med en mist som även har UV-filter. Den sprayas enkelt och smidigt på huden, även över exempelvis makeup och hudvård.
Den är lätt att använda även på öron, hals och tunnhårig hud, som exempelvis hårbotten. Hudens elasticitet och smidighet förbättras synbart och de negativa effekterna av UV-strålning minskar. Huden blir fräsch och återfår sin elasticitet.

Mask och peeling i ett
En ansiktsmask gör allra bäst verkan på ett ordentligt rengjort ansikte. Slipp de olika stegen och njut av effekterna med hjälp av en kombination av peeling och intensivverkande mask! M Picaut Exfoliating Peel Mask exfolierar varsamt huden samtidigt som den tillför näring och lyster.

Solskydd för både ansikte och kropp
Med ett solskydd som är anpassat för både knopp och kropp slipper du undra om du missat något ställe. Smörj in hela kroppen i ett svep - klar! Bioline Sundefense Spf 30 Face and Body Cream är en solskyddscreme med lätt och smidig konsistens. Den skyddar mot UVA- och UVB-strålar samtidigt som den återfuktar, lugnar och har antioxidativa egenskaper. 

Travelsize är lösningen när favoritprodukten inte får plats


Något som också sparar mycket plats i resväskan är om man istället fyller necessären med dina favoritprodukter i travelsize! Då får du plats för mer utan att behöva vara utan favoritprodukterna.
Önskar du istället testa något nytt när du är iväg så har flera varumärken travelkit så att du får möjlighet att testa om detta är ett märke för dig och din hud. Vill du ha tips kan du göra vår hudanalys som ger dig förslag på produkter som passar din hud bäst. Här finner du ett urval av olika travel-produkter.


Vi önskar er en härlig semester!
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Packa lätt med multiprodukter
Nannic UV Shield Instant UV Protection
469 kr
123456
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Cleansing Micellar Water
449 kr
2250188
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Exfoliating Peel Mask Treatment
449 kr
MP-07
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Lip2Cheek
430 kr
L2C1r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Authentic Moisturising Balm Face / Hair / Body
269 kr
D54001
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: mQSmLS (motverkar spam)