SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Piffa din perfekta sommarkropp

Är du redo för sommaren? Klart du är! Inget är mer vackert än en människa som med självsäkerhet bär upp sin kropp. Sommaren är dessutom bästa tiden att göra det på. Ta fram din lyster och visa upp mjuka, smidiga ben. Nu är det dags att piffa till din perfekta sommarkropp!

 

Steg 1: Exfoliera mera



Skrubba bort gammal vinterhud med en bra peeling från Éminence. Éminence Organics Coconut Sugar Scrub innehåller naturliga sockerexfolianter och kokosolja som mjukgör och återfuktar huden. Detta är bra för att städa bort döda hudceller som samlas på hudytan och trollar fram din nya sommarglöd. En exfoliering stimulerar även blodtillförseln och gör att eventuella celluliter blir mindre framträdande och förminskar förnyelsen av nya sådana. Ha som vana att göra detta cirka en gång i veckan för att ge nytt liv till huden.

Steg 2: Återfuktning



Efter att ha gjort huden ren och smidig är det viktigt att tillföra fukt. En hud som är torr flagnar lätt och kan kännas kliande. Investera i Comfort Zone Sun Soul Aloe Gel, en creme som återfuktar, lugnar och ger din hud den lyster den förtjänar! Varma somrar gör att vi gärna tar den där svalkande duschen men detta kan rubba hudens naturliga balans och göra att man blir ännu torrare. Är man då noga med att smörja in sig efteråt så återställer man hudens fuktbalans.

Steg 3: Hår eller inte hår



Oönskad hårväxt är det många som blir medvetna om just under sommarmånaderna när man visar lite mer hud. Oavsett om du rakar, vaxar, epilerar eller vad det nu kan vara så kan det vara en bra investering i en creme som lugnar, återfuktar och lindrar huden. Decléor Post Hair Removal Cooling Gel är en "all-in-one" produkt för både ansikte och kropp. Den innehåller eteriska oljor från nejlika och kamomill som ger den din hud en lugnande effekt som känns kylande.


För intimområdet är det DeoDoc 3 step Shaving Kit som gäller. Detta tre stegskit är framtaget för en skonsammare rakning av intimområdet, samtidigt som den motverkar irritationer och reducerar hårväxten.



Steg 4: Fuska i färg



Vi är nog många som kan skriva under på att till den där nya sommarlooken så är inte kritvita ben det man förknippar med en komplett look. En brun utan sol löser detta problem på nolltid, och du får en fin sommarton. Här kan du läsa mer om brun utan sol och hur du lättast applicerar den. För att få en solkysst look i ansiktet rekommenderar vi By Terry Terrybly Sunbooster. Den vårdar huden samtidigt som det gradvis bygger upp en fräsch solbrun ton.


Steg 5: Somriga ben



En annan superprodukt är Nannic Golden Legs som snabbt trollar fram de där sommarbenen. Detta är en vattenfast creme som hjälper till att minska synligheten av skönhetsfläckar, kärl, ärr, utslag och ojämnheter och ser till så att du får en härligt jämn hudton hela dagen. Den är lätt att applicera, ger inga ränder och torkar snabbt till en lysande matt guldfinish med silkeslik reflektion. Benen får en fantastisk färg och blir härligt mjuka och jämna. Man kan efterlikna det en foundation som du applicerar på benen och sedan tvättar bort, likt du rengör ansiktet på kvällen.

Steg 6: Fötter och naglar



Med ett par perfekta sommarben vill man inte ha fötter med förhårdnader och hälsprickor. Ge fötterna lite extra kärlek med ett avslappnande fotbad och passa på att fila fötterna ordentligt.
Efterbehandla fötterna med en mjukgörande creme och avsluta med ett fint nagellack. När du ändå är igång kan du måla dina vanliga naglar. Pastellfärger kommer verkligen till sin rätt i sommarsolen så införskaffa gärna flera olika nyanser. CND Vinylux har nagellacken du söker!

Steg 7: Huvudsaken



Det är inte bara din hud som behöver extra kärlek under sommaren, men glöm inte håret! Under sommaren utsätts håret för en hel del slitage från sol, vind och vatten. Få till det där svallet genom att lägga en hårolja som låter håret reparera sig och få nytt liv. Davines Essential OI Oil Absolute Beautifying Potion ger glans och gör håret mjukt. Testa att kombinera oljan med någon annan produkt i OI-serien, så kan du få såväl glans som extra fukt!


Vill du ha lite tips på vad som måste följa med i resväskan i sommar? Då finner du det här.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Piffa din perfekta sommarkropp
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: PcTvKS (motverkar spam)