SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Beauty på beachen - produkter som håller för strand och bad

Sommartider brukar innebära en hel del tid på beachen. Därför fokuserar vi i detta inlägg på bra produkter som håller för bad och lek samtidigt som du får en återfuktad hy som håller UV-strålarna i schack.

Makeupen som stannar kvar och inte smetas ut


En riktig ”beach beauty” kan inte ha makeup som smetas ut av svett och bad, här krävs det produkter som stannar kvar och som gör att du kan gå direkt från stranden till after beachen. En vattenfast mascara, en bas som jämnar ut och skyddar samt en bra ögonbrynsprodukt som håller brynen på plats. 

Dagkräm som skyddar och återfuktar

En perfekt dagkräm med högt SPF finner man i tillexempel Elixir Cosmeceuticals Ultradefense. Ett självklart val i sommar då den innehåller antioxidanter och reparerande enzymer för att skydda och reparera solskador. Dessutom saktar den ner åldringsprocessen i huden. Här hittar du alla våra dagkrämer med SPF i. 


Du kanske vill ha en dagkräm med lite täckning och lyster i? I vårt sortiment hittar du basen som både skyddar mot UV-strålning och jämnar ut din hudton. Jane Iredale Mineral Foundation har SPF 20 och kan nästan efterliknas din egen hud. Den är verkligen idealisk under sommaren då den är en riktig allt-i-ett-produkt, med concealer, puder och solskydd. 

Vill du även ha lite glöd på kinderna så har Sisley ett bronze-gelpuder, Sisley Phyto-Touche Illusion d'Èté som ger dig en naturlig solkysst look! Den unika konstistensen jämnar ut hudtonen fint samt gör den lätt att återapplicera efter bad eller till after beachen. 

Tips på bas med SPF i

Dp Dermaceuticals Cover Recover SPF 30
695 kr
r349168001070
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Foundation Spf 30
749 kr
r500
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

En vaken blick utan kladd

Vill du bada mycket i sommar men vill samtidigt ha långa fransar med volym? Då är vattenfast mascara ett måste! För dig som kan tycka att vattenfast mascara kan vara svår att ta bort - Sensai har därför tagit fram vattenlösliga mascaror. Vilket betyder att de är vattenfast upp till 38 grader. Men superenkla att ta bort i ljummet vatten - hur bra? 


För en mer sotad look och markerad blick rekommenderar vi Clarins Waterproof Eye Pencil som är en vattenfast eyeliner med många användningsområden. Om man målar en kraftig linje längs övre fransraden samt en bit upp på locket kan den även agera ögonskugga, glöm bara inte att ”sudda” kanterna så man får till en mjuk övergång.


Önskar du mer framträdande bryn så har vi en lösning som lär bli en favorit långt efter sommaren är förbi. Pür Dual Ended Brow Pencil är antioxidantrik, och håller brynen på plats hela dagen. Gröna tebladfibrer hjälper till med volym och E-vitamin hjälper till att stärka brynen över tid.

Clarins Waterproof Eye Pencil 02 Chestnut
210 kr
22080 002-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Jane Iredale PureBrow Shaping Pencil Medium Brown
304 kr
380 kr
16033
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sensai Mascara Lash Lengthener 38°C
435 kr
52843-0
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sisley Phyto-Khol Star Waterproof 1 Sparkling Black
590 kr
187420
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

En rengöring som gör jobbet

Vattenfastaprodukter kräver sin rengöring. Även SPF. Dp Dermaceuticals Tri-Phase Cleanser är en skonsam rengöring som avlägsnar orenheter och make-up, även vattenfast, utan att huden blir torr eller stram. Vi rekommenderar även att rengöra ansiktet två gånger. Antingen med en balm/oljerengöring eller så kan du köra två vändor med din rengöring. Vill du läsa mer om  dubbelrengöring? Klicka här. 

För att göra din rengöring mer effektiv, lägg till Hudotekets Cleansing Sponge. En rengöringssvamp som effektivt tar rengöring och  samtidigt ger dig en mikropeeling. 

Rengöringarna som tar bort allt!

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm
749 kr
2200173
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dermalogica Oil to Foam Total Cleanser
695 kr
111474
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Storsäljare!
Hudoteket Cleansing Sponge 2 pieces
35 kr
Sponge1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Beauty på beachen - produkter som håller för strand och bad
Vilken solskyddsprodukt passar min hudtyp?

Precis som man väljer en ansiktskräm efter sin hudtyp så kan man även skräddarsy sitt val av solskyddsfaktor. Det finns olika typer beroende på vad man ska göra för aktivitet, om man svettas mycket eller om man ska bada. Vi berättar mer ingående om de olika varianterna, häng med!

Vi spräcker myterna om solskydd

Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FAf3ny (motverkar spam)