SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Hudotekets sommarfavoriter

Låt experterna ge dig sina bästa tips bland sommarprodukterna. Vilken är egentligen chefens favvo? Vad tycker hudterapeuten är bäst mot vintertrötta fötter? The rescue is here!

"Ett måste i sommar för mig är ett bra solstick som funkar lika bra på läpparna och i övriga ansiktet!"

Kram Sandra
Kundrådgivare

"Alltför många glömmer bort sina fötter och sätter ned dem i fina öppna sommarsandaler, med hård hud och hälsprickor - inte så tjusigt. Med denna effektiva och resultatgivande cremen blir de instängda vinterfötterna och de hårda torra armbågarna ett minne blott."

Kram Martina
Hudterapeut

"Min sommarfavorit är Complexion Rescue med Spf 30 från bareMinerals. Den ger en fin finish och lagom med täckning nu under sommaren när man inte vill ha för mycket smink."

Kram Kristin
Hudterapeut

"Jag vill tipsa om Niactil 4% från Elexir Cosmeceutials som är en grym multiprodukt och perfekt att ha med i resenecessären! Och vet ni pricken över i:et? Du kan även använda den som ögoncreme! En creme som blir till serumform och är alldeles ljuvlig på huden!"

Kram Emelie
Kundrådgivare

"Nannic UV Shield Instant UV Protection. Det  är min sommarfavorit! Perfekt att ha i väskan och återapplicera solskydd även då man har makeup. Bra då den skyddar mot både UVA och UVB."

Kram Karin
Hudterapeut

"Med Sensai Cellular Performance Total Finish Foundation behöver du inget filter när du ska ta selfies. Fantastisk finish. Värd alla kronor."

Kram Ann
Hudterapeut
  

"Min favorit är EVYs solskydd - alla varianter! Med dessa känner jag mig säker på att jag inte kommer se ut som en svullen kräfta vid slutet av dagen."

Kram Andrea
Vice VD



Vilka är dina favoriter?
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Hudotekets sommarfavoriter
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: GJUNqD (motverkar spam)