SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Reparera sommarhåret

Många bad och användning av värmeverktyg kan göra håret torrt, sprött och utan liv. Känner du igen dig? Sommaren är fantastisk på många vis, men efter ett par härliga semesterveckor så är håret kanske inte lika utvilat som kroppen. Här kan du ta del av vår hårakut som reparerar sommarhåret!Duscha med måtta

Duscha inte för ofta! Detta för att hårets naturliga balans kan rubbas och producera mer eller mindre olja. Ett torrshampoo är därför ett smidigare alternativ för en uppfräschning mellan tvättarna. R+Co Death Valley Dry Shampoo tar bort överflödig olja samtidigt som den bygger volym och inger struktur.


Frissigt hår – no more

Upplever du att håret eller framförallt att topparna är väldigt torra och att håret är frissigt är det bra att investera i en hårolja som mjukar upp håret, tillför fukt och gör det mindre frissigt. Tänk på att bara applicera en liten mängd olja i topparna, risken är annars att man överdoserar och håret kan bli flottigt och tungt. Sisleys Precious Hair Care Oil Glossiness & Nutrition tillför näring, lyster och mjukhet till hårstråna. Tack vare en blandning av oljor från bland annat passionsfrukt, shea och bomullsfrön återuppbygger den varsamt längderna och skapar en ljus film runt hårstrået. 


Leave In-produkter till vardags

Efterbehandlade hårprodukter som inte behöver tvättas ur är som en livvakt dygnet runt för ditt hår. Produkterna finns för olika hårtyper och verkar tills det är dags för nästa dusch. Unite 7Seconds Condition Leave In Detangler är ett leave in-balsam i sprayform som hjälper dig reda ut ditt hår, samtidigt som det återfuktar och mjukgör håret. Inom sju sekunder är tovorna försvunna och ditt hår börjar kännas levande igen. Formulan ger näring på djupet och stärker håret.


En hårmask ger återhämtning

En hårmask ger håret en välbehövlig uppfräschning och låter håret återhämta sig. De innehåller höga koncentrationer av reparerande och fuktgivande ingredienser. Davines The Let It Go Circle ger nytt liv till håret efter stressade situationer, så som flygresor och sena nätte, eller om håret har blivit utsatt för mycket värme, kyla och UV- strålar. Masken lugnar håret samtidigt som det mjukgör och återfuktar.


Fräscha upp gulnat hår

För att slippa gula toner i håret kan man med fördel använda ett silvershampoo och balsam. Det lila pigmentet i dessa neutraliserar de gula tonerna. Följ instruktionerna och använd ett par gånger i veckan så kommer håret få en kallare nyans. Unite Blonda Stay Cool Trio är ett kit med produkter vars uppgift är att bibehålla och förstärka kalla, blonda toner och ge lyster och glans till håret.Solskydd med extra wow-effekt

Använd solskyddsfaktor som skyddar håret från att blekas ytterligare. Utöver detta bör man använda hatt för att skydda ytterliggare. Decléor Aroma Sun Expert Summer Oil SPF30 är en sololja som är utvecklad för att passa både kroppen och håret. Den har solskyddsfaktor 30, närar och mjukgör huden samt håret.


Hårens bästa vänner – året om

Den patenterade molekylen Olaplex som finns i produkterna, som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar. Svavelbindningarna utsätts för slitage varje dag genom kemiska behandlingar, värmeverktyg samt tvättning och borstning. Olaplex-molekylen finns både i hemmaprodukter och salongsbehandlingar, och gör att du kan reparera hår men också göra kemiska behandlingar på håret utan att det tar lika mycket skada. Här finner du vårt utbud.Vill du ha fler tips på hur man tar hand om håret på bästa vis? Rådfråga gärna oss så kan vi tipsa om produkter utefter din hårtyp.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Reparera sommarhåret
De vanligaste hudproblemen

Det pratas ofta om att välja produkter efter sin hudtyp, men det är svårare om man dessutom har känslig hud eller till och med hudåkommor så som eksem eller rocasea. Här nedan kan du läsa mer om vanliga hudproblem och tips på hur du får bukt eller kan lindra det. Du är långt ifrån ensam om att ha en hud som krånglar!

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.

Stora porer i ansiktet - vad, hur och varför

Det vi alla har gemensamt, oavsett hudtyp, är att rätt val av hudvård är en grundregel för välmående och balanserad hy. Upplever du att du har stora porer som stör? Varför har vi ens porer? Hudoteket ger dig svaren!

Akne, finnar, blemmor - så får du bukt på dem

Akne, som ofta kallas finnar, är utslag som beror på inflammerade talgkörtlar. Akne är vanligt och helt ofarligt. Ofta får man akne i ansiktet, på bröstet och på ryggen, där du har flest talgkörtlar. Anledningarna till att man får akneutbrott är många, och det är svårt att sätta fingret på varför just du fått det. Vi har listat de vanligaste orsakerna och produkttips för att göra utbrotten mildare.

Probiotisk hudvård - framtidens skönhet

Vad innebär mikroflora och probiotika inom hudvård? Varför är det så bra för huden? Vi reder ut begreppen och tipsar om varumärket som har satt probiotikan på kartan!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FXKRsw (motverkar spam)