SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Hudo tipsar: tricksen för en pigg och vaken blick

Långa dagar på kontoret, sena kvällar ute, barn som inte vill sova, trötthetstecken som verkar bli djupare och djupare - allt detta avslöjas runt den bräckliga huden kring ögonen. Lösningen? Släng ett öga på det här inlägget för några värdefulla tips



Ögonmasken – trollar bort trött hud likt magi

Ögonmask är en quickfix som antingen kommer i ”patches”, likt sheetmasks fast för ögonen eller som en creme som du sedan tar bort efter verkningstiden är slut med hjälp av en bomullsrondell. Vissa varianter kan du även sova med.
En ögonmask ger omedelbar återfuktning och har en kylande samt antiinflammatorisk effekt.

Om jag använder ögoncreme behöver jag då använda ögonmask?


En ögoncreme är en produkt du använder kontinuerlig för att dagligen skydda och stödja huden, medan en ögonmask är mer som en booster. Långsiktiga effekter är inte i fokus, utan här handlar det om att på kort sikt ge så mycket effekt som möjligt. Masken eller patchen kan dämpa och minska utseendet på fina linjer och rynkor, eller minimera mörka ringar. Naturligtvis, om du använder dem regelbundet, kan du se mer permanenta resultat.
Här kan du läsa mer om ögoncreme.


En ögonmask efter dina önskemål


Pigga ögon
För pigga ögon behövs en mask som tillför lite extra kärlek för en pigg och klar blick. Peter Thomas Roth Cucumber Hydra Gel Eye Patches hjälper till att naturligt avgifta huden samtidigt som de tillför och bibehåller fuktnivån. Huden i ögonkonturen tonas ut och uppkomsten av mörka ringar reduceras. Ögonkonturområdet ser märkbart yngre och piggare ut.

Återfuktning
En torr hud runt ögonen kan kännas stram och fina linjer syns lättare. Här behövs en riktig fuktboost! Clarins Hydra-Essentiel Moisturizing Reviving Eye Mask är en intensivt återfuktande ögonmask för alla som behöver en snabb och effektiv lösning. Vi gillar att man kan använda den på två vis, antingen som en express lysterboost på 10 minuter, eller som en intensiv mask som får sitta över hela natten.

Ålderstecken
Verso Reviving Eye Mask gör under för hud som börjar visa tecken på åkdrande. Masken innehåller Retinol 8 som stimulerar hudens egen produktion av kollagen vilket gör att huden känns yngre, fräschare och klarare.

Påsar under ögonen
Sömnbrist är ofta boven bakom de inte så smickrande påsarna under ögonen. Comfort Zone Sublime Skin Eye Patch går att använda hela natten för en intensivbehandling eller under en kortare period för att lindra det svullna området. Den är skön, lätt att applicera och skapar omedelbart en klar förbättring på huden. Vid regelbunden användning ser man även resultat på ålderstecken såsom linjer och kråksparkar.

Uppgradera ögonrutinen - addera serum


Huden består av tre lager: överhuden, läderhuden och underhuden. En creme behandlar det översta lagret medan ett serum, som har en lättare konsistens, tränger ner ett lager till. Därför är det så viktigt att ha serum, både för ögonen och för huden. Det finns serum för att sakta ner åldersprocessen, jämna ut hudtonen, dämpa rodnad, bland annat. Man kan också använda en typ av serum på morgonen och ett annat på natten, för att få ut så mycket som möjligt av dess fantastiska egenskaper! 

Här finner du vårt utbud av ögonserum
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Hudo tipsar: tricksen för en pigg och vaken blick
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Ebb2CL (motverkar spam)