SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Flirtiga fransar och bryn

Upplever du att ögonen behöver piggas upp och att lite mer färg och volym skulle göra susen? Här kan du ta del av våra tillbehör till fransar och bryn.


Ge fransarna en boost i rätt riktning


För att uppnå maximal längd på ögonfransarna och markerade bryn kan det vara en bra idé att investera i ett serum som ökar tillväxten med hjälp av aktiva ämnen. Vi gillar särskilt Medik8 Full Lash & Brow Duo, ett serum som ger maximal effekt åt såväl bryn som fransar samtidigt som det tillför näring.

Upplever man att man tappar mycket fransar och att brynen är glesa kan Filorga Optim Eyes Lashes & Brows hjälpa till på traven. Redan efter tre till fem veckor boostas franstillväxten, repareras och stärker både ögonfransar och bryn.


Sätt färg på tillvaron

Ett annat sätt att få liv i trötta ögon är att färga fransar och bryn. Detta ger ett öppet och vaket intryck direkt när du vaknar på morgonen. På vår salong har vi flera behandlingar som ger dig flirtiga fransar och bryn, du finner dessa här


Så färgar du brynen på egen hand


Är man säker på handen så går det att färga bryn och fransar hemma. Då rekommenderar vi Refectocil, vars färg håller upp till sex veckor!

Steg 1. Rengör fransar och bryn noggrant. Även om du är osminkad så samlas olja på huden som kan försvåra för färgen. Borsta sedan stråna uppåt.

Steg 2. Smörj området runt bryn och ögon med en återfuktande kräm, detta gör att färgen inte fäster lika lätt om den hamnar utanför.

Steg 3. Blanda 15-20 droppar av RefectoCil Oxidant 3% Creme med 2 cm av ögonfrans/brynfärg och blanda detta till en krämig massa genom att använda appliceringspinnen.

Steg 4. För enklast applicering kan du måla en egen ”mall” runt dina bryn med en ögonbrynspenna eller vad du föredrar, för att enklare kunna fylla i dem med färg utan att hamna utanför.

Steg 5. Om färg kommer utanför brynet så kan du snabbt torka bort detta med en tops och ”forma” till färgen så den passar ditt bryn.

Steg 6. Låt verka och svep sedan bort färgen med en fuktig servett som suger upp överflödig färg.

Steg 7. Voilá!
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Flirtiga fransar och bryn
20
RefectoCil Ögonfrans/Brynfärg  Natural Brown
71 kr
89 kr
6182
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
RefectoCil Protection Paper Extra
63 kr
79 kr
6141
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
RefectoCil Perm Rosewood Stick 5-Pack
39 kr
49 kr
1004039
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
RefectoCil Väteperoxid Oxidant 3% liquid 100 ml
55 kr
69 kr
6162
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: aJ3RQ4 (motverkar spam)