SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Kunder rekommenderar: Elixir Cosmecuticals

Har du svårt att veta vilka hudvårdsprodukter som passar dig och dina behov? Vår hud är unik och med dagens gedigna utbud av skönhetsprodukter kan det tyckas svårt att välja rätt. Här finner du några kunders utlåtande efter att de provat Elixir Cosmeceuticals.

Vad hade du för hudproblem innan du började använda Elixir Cosmeceuticals?

Jag slet med oren hud på grund av hormoner och allergier. På den tiden var det så illa att jag inte ville gå utanför dörren. Och skulle jag lämna huset, så gjorde jag aldrig det utan smink. Även fast jag hade provat många bra hudvårdsserier, kändes det som att min hud blev immun av produkterna allt eftersom, och slutade att fungera och min dåliga hud kom tillbaka.

Hur upplever du din hud nu, och hur lång tid tog det innan du märkte en hudförbättring?


Även om jag får några kvisslor här och där och har några små akneärr på kinden, så har jag aldrig varit så nöjd med min hud som jag är idag. Det bästa är att jag inte har några problem med att gå ut utan smink. Jag har fått en mycket renare, mer balanserad hud. Effekten av produkterna märkte jag redan efter att ha använt produkterna i bara ett par tre veckor. Nu är det ett år sedan jag provade Elixir för första gången, och jag kan inte vara mer nöjd med ett hudvårdsmärke. I dag provar jag att använda lite olika produkter, men det är alltid Elixir jag faller tillbaka till och som ger mig de bästa resultaten.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?


Rengöring, serum och fuktighetscreme, varje morgon och kväll. Jag använder pads varannan kväll, i tillägg med en ansiktsmask när jag känner att jag behöver det. För mig är rengöring och fuktighetscreme det allra viktigaste. När jag är ute och reser har jag alltid en dagcreme i väskan, så att jag kan smörja mig på flyget.


Vad var ditt hudproblem innan du började med Elixir?

Enda sedan min första graviditet (1999) har jag haft störande pigmentförändringar i ansiktet. Även om jag varit duktig på att använda solskydd, så har jag aldrig blivit kvitt dom.
Med åldern märker man att ju att rynkorna kommer smygande och att huden mister både lyster och elasticitet.

Hur upplever du din hud nu, och hur lång tid tog det innan du märkte en hudförbättring?

Efter att ha börjat använda Elixirs hudvårdsprodukter, märkte jag att hudenkändes mjukare och fick mer lyster direkt. Rynkorna är inte lika synliga längre och pigmenteringarna har blivit jämnare efter frekvent användning av UltradefenseSPF 30. Jag märkte en hudförbättring redan efter tre-fyra veckor.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?

Varje morgon och kväll tvättar jag huden med Niactil Cleanser. På dagtid använder jag Ceactil Everyday Serum och Green Tea SPF 22. På kvällen alternerar jag mellan Anti Wrinkle serumet och Retinext Anti-Aging Gel. Dessa kombinerar jag med Ceactil Everyday Cream som ger extra fukt.

Vad var ditt hudproblem innan du började med Elixir?

I slutet av tonåren gick jag igenom flera år med problematisk hud, med mycket akne. Även om huden blev bättre i 20-års åldern har jag fortsatt dragits med en väldigt fet T-zon, med torrhetsfläckar, tydliga porer och ärr efter tonåren. Dessutom är min hud väldigt känslig.

Hur upplever du din hud nu, och hur lång tid tog det innan du märkte
någon hudförbättring?

Det tog bara några veckor innan dess att jag såg skillnad på huden, huden blev lenare och fick bättre spänst, efter att jag börjat använda produkterna från Elixir. Jag upplevde också att den ”lugnat” huden, och att jag inte var lika irriterad i huden som jag var innan jag började använda produkterna. Huden blev rätt och slätt mycket mer till freds. I tillägg har mina porer på och runt om kring näsan blivit påtagit mindre.

Vad har du för hudrutin?

Varje morgon, efter jobbet och på kvällen rengör jag ansiktet och halsen med min Hydractil Gentle Cleanser. På dagtid använder jag Niactil 4% och eventuellt Ultradefense SPF 30 när jag vet att jag kommer tillbringa mer tid utomhus. På kvällen rengör jag huden med Acticlear Pads 3-4 gånger i veckan innan jag applicerar min Acticlear. Emellanåt, när jag känner för det, börjar jag kvällsrutinen med en ansiktsmask. Endast 20 minuter med Pore tightning mask ger huden det lilla extra jag från och till behöver.

Vad var ditt hudproblem innan du började
med Elixir?

Jag hade jättefin hud tills det att jag började på högstadiet. Då kom det finnar som lämnade stora, fula ärr på grund utav att jag var där och klämde och pillade.
För att täcka det, la jag ett tjockt lager med smink, vilket ledde till ännu fler finnar. Att inte ha någon bra hud, ledde till att jag fick ett sämre självförtroende.

Hur upplever du huden nu?

Elixir har inte bara fått bort spåren av min tonårshud, utan har även givit mig en bättre vardag. Självförtroendet är tillbaka och min hud strålar som aldrig förr. Detta är verkligen produkter för alla. Jag vet att det finns ofantligt många goda märken där ute, inget är som Elixir.

Hur ser din hudrutin ut?

Jag tvättar huden med Hydractil Gentle Cleanser morgon och kväll, Niactilen använder jag varje dag. Solskyddsfaktor är också en viktig del i min rutin, och smörjer mig alltid med Ultradefense Green Tea Spf 22 på morgonen. I tillägg använder jag Acticlear både morgon och kväll.



Vad var ditt hudproblem innan du började med Elixir?

Efter att jag fyllt 16 år började min lilla mardröm med psoriasis och acne, sedan även ärr, som kom av detta.
Jag blev satt på flera program och cremer som innehöll kortison, men mitt hudtillstånd bara förvärrades. Jag var runt på flera kliniker och la enförmögenhet på cremer utan att jag fick någon balans i huden, det enda jag fick, var ett ännu sämre självförtroende.

Hur upplever du din hud nu, och hur lång tid tog det innan du märkte någon hudförbättring?

Huden har inte varit såhär fin sedan alla hudproblem startades. Den är slätare, jämnare i färgen, porerna är mindre och jag har inga vätskefyllda sår som svider. Efter bara en veckas användning av produkterna från Elixir, så blev min hud mycket lugnare. Såren började läka. Efter fyra veckor var jag så lycklig och tacksam över att jag satt upp ett hudvårdschema med Elixir. Nu när jag vaknar på
morgonen, kan jag gå upp utan att ha ont i ansiktet och bara känner mig fräsch och fin.

Vad har du för hudrutin?

Jag startat dagen med Niactil Cleanser, efter det använder jag Antioxidant Toning Pads. Sedan lägger jag på Niactil 4% serum och avslutar med Green Tea SPF 22, eller Hydractil Lite. På kvällen börjar jag alltid med att rengöra huden med Niactil Cleanser eller Hydractil Gentle Cleanser. Sedan forsätter jag med Elixir Pads 10% 4-5 kvällar i veckan. Sedan avslutar jag med Smoothing Cream eller Acticlear som nattkräm. Om huden känns torr använder jag Niactil 4% som nattkräm. Har jag områden som är irriterade lägger jag ett tunt lager med Sulfactil på de ställen som det berör.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Kunder rekommenderar: Elixir Cosmecuticals
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2VDkZs (motverkar spam)