SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Sheetmask - smidig, enkel och effektiv

En riktigt bra sheetmask är räddaren i nöden mot torr och trött hy och blir en riktig energiboost när du behöver den som mest. Vi gör i djupdykning i denna fantastiska ansiktsmask.


Vad är en sheetmask?


Sheetmask är ett ark indränkt i serum - gjord i dukliknande bomullsmaterial, gelé eller biocellulosa. Arket är antingen en hel mask, med hål för ögon, näsa och mun eller så är den delad i två för mer exakt applicering. Du placerar masken på ditt ansikte genom att föra hålen över ögonen och munnen. När masken är på plats kan du ta lite av det kvarvarande serumet från förpackningen och smörja in hals och dekolletage.
Arkmasker fungerar som en en fysisk barriär som förseglar din hud med en blandning av goda ingredienser. Den fysiska masken ger serumet tid att absorberas av huden utan att dunsta och hjälper då till att maximera behandlingen.


En Geishas hudvårdsrutin


Det ryktas att Geishas för hundratals år sedan samlade resterna av silke som kom från tillverkningen av kimonoklänningar och lät dem liggai blöt i blomvatten. Därefter applicerade dem silkesbitarna på ansiktet som en del av deras hudvårdsrutin. Det tros vara det första användandet av sheetmasker!

Använd efter behov


Sheetmasker har olika inriktning, vissa ger fukt, andra motverkar rynkor medan vissa jämnar ut hudtonen. Använd en gång i veckan eller varje dag, efter behov! Den ska inte sköljas av utan dras av efter ca 10 minuter och slängs. Det finns flera olika sheetmasker med varierande egenskaper, så du kan med fördel ha flera olika hemma i badrumsskåpet och variera dem efter behov.


För bästa effekt


För att få bästa effekt av din sheetmask rekommenderar vi att du först rengör ansiktet ordentligt för att bli av med smuts och föroreningar i huden så att cellerna är redo för vitaminerna och andra välgörande ingredienser.
För extra boost brukar vi även applicera en toner som förbereder dina porer för ansiktsmasken.
En toner balanserar hudens pH-nivå och hjälper till att öppna dina porer. På detta sätt är din hud neutral och redo för att ta åt sig alla godsaker som masken har att erbjuda.

Här finner du hela vårt utbud av sheetmasks
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Sheetmask - smidig, enkel och effektiv
Relansering och nyheter från underbara Bioline Primaluce

Den populära serien Primaluce från Bioline har fått sig en uppgradering, en reboot som ljusar upp. För det är ju just det som Primaluce gör så bra - ljusar upp huden och funkar dessutom perfekt mot pigmenteringar. Spana in vad som kännertecknar just Primaluce, men också vad för spännande nyheter som tillkommit.

Ansiktscrème - vilken passar dig?

En viktigt del i en bra hudvårdsrutin är en bra crème. Men frågorna är många när det kommer till just den här delen av rutinen. Varför är det så viktigt att du använder ansiktscrème egentligen? Vad är det egentligen för skillnad på dag- och nattcrèmer? Behöver du använda båda? Vilken produkt passar din hudtyp? Här går vi igenom de vanligaste frågorna och guidar dig rätt i djungeln av ansiktscrèmer. Häng med!

Gör dig redo för sommaren - här är våra tips

Är du redo inför sommaren? Äntligen är solen och värmen här - och dagarna kommer högst troligen spenderas med strandhäng och grillmys. Oavsett hur din sommar och semester kommer att se ut finns det några saker som är bra att tänka på. Här kommer därför fyra sommartips till dig. Enjoy!

Olaplex - allt du behöver veta om varumärket

Olaplex är den erkända mirakelprodukten som stärker och reparerar håret. Men Olaplex är inte bara namnet på ett av världens mest omtalade hudvårdsmärken, nej, det är också den patenterade molekylen i produkterna som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar.⁠ Hur fungerar det egentligen? Och vem passar det? Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får om Olaplex.

7 tips till perfekt sommarhår

Sommaren är snart här och det är helt fantastiskt! Men någonstans mellan grillkvällar, sol och bad är det lätt att glömma att vårda sitt hår. Här kommer därför sju tips på hur du kan boosta ditt hår lite extra till sommaren, och låta svallet glänsa framöver!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: fvegEY (motverkar spam)