SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Hitta rätt i Decléors sortiment

I det här inlägget tar vi dig in i Decléors värld av en rad olika serier - nu även i ny, uppdaterad, tappning. Söker du fukt, lyster, ekologiskt eller antiage? Här finns en serie för varje hudtyp. Dyk in och hitta rätt produkter för just din hud!



Decléor Néroli Bigarade

hette tidigare Hydra Floral Series


Detta är serien som fokuserar på fukt och är baserad på eteriska oljor som är designade för att ge optimal fukt, från den mest torra och besvärliga huden till den tunna och uttorkade huden. Detta är en bred serie med flera olika produkter, från svalkande gelé till intensivt närande creme. Alla cremer i serien bevarar och ger din hud fukt i 24 timmar, samtidigt som din hud strålar av lyster, energi och komfort.

För dig med torr/yttorr hud som önskar:

• Fukt
• Lyster
• En stärkt hudbarriär


Decléor Rose Damascena

hette tidigare Harmonie Calm series


Detta är Decléors första ekologiska serie, baserad på eterisk olja från Damaskusros. Serien är perfekt till en känslig hud. Serien innehåller tre produkter som alla motverkar hudrodnad och känslan av stram hud.

För dig med känslig hud som önskar:

• Fukt
• Mindre rodnad
• Ekologiska produkter

 

Decléor Lavander Fine

hette tidigare Pròlagene lift series


Decléros antiage-serie som ger resultat vid slapp och mogen hud. Serien arbetar med kraftfulla eteriskaoljor från Lavendel och Iris, som även ger serien en härlig doft. Serien innehåller sex aktiva produkter som arbetar på uppstramning, lyster och spänstighet.

För dig med mogen hud 40+ som önskar:

• Uppstramning
• Lyster
• Näring


Decléor White Magnolia

hette tidigare Orexellence series



Detta är Decléors kompletta antiage-serie som arbetar effektivt på hudens alla ålderstecken. Den är baserad på eteriskolja från Magnolia som arbetar på fyllighet och form samt lyster. Serien innehåller fem lyxiga produkter som ger en komplett hudvårdsrutin. Denna serie ger en perfekt balans mellan förnyelse i huden och närande resultat.

För dig med mogen hud 50+ som söker: 


• Fyllighet
• Fasthet
• Jämn hudton 

Decléor Green Mandarine


Detta är en serie innehållandes en cocktail av citrusfrukter som ger en effektiv antioxidanteffekt och en mer hälsosam hud. Serien innehåller naturlig vitamin C som reparerar och ger en otrolig lyster. Huvudingrediensen, grön mandarin, ger serien en ljuvlig doft och kraftig antioxidant effekt. Serien innehåller fyra aktiva produkter som arbetar på de första tecken på hudåldring, lyster och ger en perfekt hudyta.

För dig runt 30+ som önskar:

• Fyllighet
• Fasthet
• Jämn hudton 


Decléor Aroma Confort


En produktserie av kroppsprodukter som ger fukt och komfort. Många av produkterna kan användas varje dag, hela året om. De är enkla att använda, har ljuvliga dofter och gör din hud mjuk och smidig.

För dig som söker:

• Extra fukt
• Uppfriskande effekt
• Mjukare hud 


Decléor Rosemary Officinalis

hette tidigare Ylang Ylang




En serie för dig med orenheter och olika hudproblem så som glansig hud, stora porer, pustler och komedoner. Huvudingredienserna är rosmarin eterisk olja och naturlig salisylsyra. Serien är mångsidig och består av sex aktiva produkter. 


För dig med orenheter som söker en serie som verkar:

• Djuprengörande
• Matterande
• Balanserande


Här finner du hela Decléors sortiment

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Hitta rätt i Decléors sortiment
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

2 Kommentarer
#1
Tuula A.
Tack så hemskt mycket för denna förklaring. Jag har saknat Harmonier Calm dag creme länge, men nu vet jag att den finns!
Den 14 april 2020
#1
Sofie
@Tuula A.: Hej Tuula! Vad bra att du har hittat en favorit som passar dig. Hör gärna av dig om du vill ha fler tips och råd!
Den 14 april 2020
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4wFVeb (motverkar spam)