SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Know how to glow

En hud full av lyster har väl aldrig varit så "inne" som idag? Vägen till en lystrig hud börjar alltid på samma sätt - genom att ta hand om huden. För att maxa lystern i hyn måste du se till att hålla hudytan slät och fri från döda hudceller, men också hålla fuktnivåerna i balans. Scrolla ner och ta del av stegen som maxar ditt glow!

Rengöring lägger grunden


Det första steget för ett härligt glow börjar med att rengöra ansiktet. Med närmare eftertanke blir det logiskt, att reducera smuts för att den naturliga lystern ska kunna kika fram. Börja med att ta bort smink och smuts från ansiktet med en cleanser och runda av med micellärt vatten för att få bort det mest envisa.

Exfoliera mera


Med en syra i badrumsskåpet ger du huden alla förutsättningar för att skala bort döda hudceller och rengöra porerna- och därmed ge mer glow. Att exfoliera huden med hjälp av syror skapar strålande lyster och det finns något för varje hudtyp. 

Stråla med en mask


Vill du ha resultat som får folk att tappa hakan måste du tillföra lite extra fukt. Ansiktsmasker i olika former är den omtalade och intensiva superkuren för ansiktet som ger omedelbara resultat. Fixa äkta röda mattan-lyster med masker fulla av fuktgivande och lystermaxande ingredienser. Unna dig en minst en gång i veckan för att hålla huden i form.

Fake it till you make it


Att fuska fram glowet med rätt produkter är ett smidigt och effektivt sätt att ta ditt glow till nästa nivå. Att använda en glowprodukt, såsom en primer, tanningdroppar eller highlighter, kan du skapa dig en fin lyster. Ett tips är att blanda en glowprodukt med din dagkräm eller foundation för ett naturligt resultat. Avsluta med att dutta en du highlighter på kindbenen, över läppen, på näsan och under ögonbrynen. Voilá!

De magiska S:en


Serum
- ett måste om det är lyster du vill åt, det är nämligen fullproppat med fukt vilket hjälper huden att stråla. Vitamin E och hyaluronsyra är två ingredienser du bör leta efter i ett serum om du vill maxa ditt glow.

Solsken på flaska - bästa hyn i stan får du genom att tillsätta c-vitamin i din hudvårdsrutin. Det bästa är att punktbehandla och investera i ett riktigt C-vitamin serum.

Skönhetssömn - låt natten göra jobbet och sov på saken, införskaffa dig en bra nattcreme och din hud kommer tacka dig. Natten är tid för återhämtning även för huden, se därför till att ge din hud de bästa förutsättningarna genom att lägga på en bra nattcreme.

 

Läs mer om:

Hudvård makeup glow

Visa kommentarer
Produkterna till: Know how to glow
Priori LCA Smart Peel Pads
556 kr
695 kr
12616230
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25
436 kr
545 kr
15703r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sans Soucis Moistureholic Sheet Mask
95 kr
119 kr
25067
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Nourishing Cleanser
329 kr
MP-01
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Doctor Babor Cleanformance Moisture Glow Serum
440 kr
550 kr
480067
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser
452 kr
565 kr
2250124
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
James Read Gradual Tan Click & Glow Tan Drops
276 kr
345 kr
40072984
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Oxygen-Glow Mask
316 kr
395 kr
9693000-3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter
364 kr
455 kr
2250154
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga NCEF-Essence
452 kr
565 kr
9664000-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Champagne Rosé Luminizer
328 kr
410 kr
CRL1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Decléor Aromessence Green Mandarin Essential Oil Glow Serum
551 kr
689 kr
E2973100
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sisley Masque Eclat Express Radiant Glow Express Mask
884 kr
1105 kr
142601
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
By Terry Cellularose Brightening CC Serum 1 Immaculate Light
600 kr
750 kr
6141001010
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Exuviance SkinRise Morning Glow
359 kr
449 kr
A18967
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Babor Ampoule Concentrates Perfect Glow
352 kr
440 kr
408516
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Ansiktscrème - vilken passar dig?

En viktigt del i en bra hudvårdsrutin är en bra crème. Men frågorna är många när det kommer till just den här delen av rutinen. Varför är det så viktigt att du använder ansiktscrème egentligen? Vad är det egentligen för skillnad på dag- och nattcrèmer? Behöver du använda båda? Vilken produkt passar din hudtyp? Här går vi igenom de vanligaste frågorna och guidar dig rätt i djungeln av ansiktscrèmer. Häng med!

Gör dig redo för sommaren - här är våra tips

Är du redo inför sommaren? Äntligen är solen och värmen här - och dagarna kommer högst troligen spenderas med strandhäng och grillmys. Oavsett hur din sommar och semester kommer att se ut finns det några saker som är bra att tänka på. Här kommer därför fyra sommartips till dig. Enjoy!

Olaplex - allt du behöver veta om varumärket

Olaplex är den erkända mirakelprodukten som stärker och reparerar håret. Men Olaplex är inte bara namnet på ett av världens mest omtalade hudvårdsmärken, nej, det är också den patenterade molekylen i produkterna som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar.⁠ Hur fungerar det egentligen? Och vem passar det? Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får om Olaplex.

7 tips till perfekt sommarhår

Sommaren är snart här och det är helt fantastiskt! Men någonstans mellan grillkvällar, sol och bad är det lätt att glömma att vårda sitt hår. Här kommer därför sju tips på hur du kan boosta ditt hår lite extra till sommaren, och låta svallet glänsa framöver!

Guide: Ge din hud maximalt med fukt

Fukt, fukt och återigen fukt! Oavsett om du är ung eller gammal, kvinna eller man - ja, alla behöver vi fukt. Här kommer vi att ge dig tipsen för hur du ger huden en riktig fuktboost. Säg hejdå till en fuktfattig hud, nu kör vi!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: QbYneZ (motverkar spam)