SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Know how to glow

En hud full av lyster har väl aldrig varit så "inne" som idag? Vägen till en lystrig hud börjar alltid på samma sätt - genom att ta hand om huden. För att maxa lystern i hyn måste du se till att hålla hudytan slät och fri från döda hudceller, men också hålla fuktnivåerna i balans. Scrolla ner och ta del av stegen som maxar ditt glow!

Rengöring lägger grunden


Det första steget för ett härligt glow börjar med att rengöra ansiktet. Med närmare eftertanke blir det logiskt, att reducera smuts för att den naturliga lystern ska kunna kika fram. Börja med att ta bort smink och smuts från ansiktet med en cleanser och runda av med micellärt vatten för att få bort det mest envisa.

Exfoliera mera


Med en syra i badrumsskåpet ger du huden alla förutsättningar för att skala bort döda hudceller och rengöra porerna- och därmed ge mer glow. Att exfoliera huden med hjälp av syror skapar strålande lyster och det finns något för varje hudtyp. 

Stråla med en mask


Vill du ha resultat som får folk att tappa hakan måste du tillföra lite extra fukt. Ansiktsmasker i olika former är den omtalade och intensiva superkuren för ansiktet som ger omedelbara resultat. Fixa äkta röda mattan-lyster med masker fulla av fuktgivande och lystermaxande ingredienser. Unna dig en minst en gång i veckan för att hålla huden i form.

Fake it till you make it


Att fuska fram glowet med rätt produkter är ett smidigt och effektivt sätt att ta ditt glow till nästa nivå. Att använda en glowprodukt, såsom en primer, tanningdroppar eller highlighter, kan du skapa dig en fin lyster. Ett tips är att blanda en glowprodukt med din dagkräm eller foundation för ett naturligt resultat. Avsluta med att dutta en du highlighter på kindbenen, över läppen, på näsan och under ögonbrynen. Voilá!

De magiska S:en


Serum
- ett måste om det är lyster du vill åt, det är nämligen fullproppat med fukt vilket hjälper huden att stråla. Vitamin E och hyaluronsyra är två ingredienser du bör leta efter i ett serum om du vill maxa ditt glow.

Solsken på flaska - bästa hyn i stan får du genom att tillsätta c-vitamin i din hudvårdsrutin. Det bästa är att punktbehandla och investera i ett riktigt C-vitamin serum.

Skönhetssömn - låt natten göra jobbet och sov på saken, införskaffa dig en bra nattcreme och din hud kommer tacka dig. Natten är tid för återhämtning även för huden, se därför till att ge din hud de bästa förutsättningarna genom att lägga på en bra nattcreme.

 

Läs mer om:

Hudvård makeup glow

Visa kommentarer
Produkterna till: Know how to glow
Priori LCA Smart Peel Pads
695 kr
12616230
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25
545 kr
15703r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sans Soucis Moistureholic Sheet Mask
89 kr
25067
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Nourishing Cleanser
329 kr
MP-01
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Doctor Babor Cleanformance Moisture Glow Serum
550 kr
480067
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser
565 kr
2250124
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
James Read Gradual Tan Click & Glow Tan Drops
345 kr
40072984
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Oxygen-Glow Mask
395 kr
9693000-3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Superfood AHA Glow Cleansing Butter
455 kr
2250154
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga NCEF-Essence
565 kr
9664000-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Champagne Rosé Luminizer
410 kr
CRL1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Decléor Aromessence Green Mandarin Essential Oil Glow Serum
551 kr
689 kr
E2973100
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sisley Masque Eclat Express Radiant Glow Express Mask
1105 kr
142601
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
By Terry Cellularose Brightening CC Serum 1 Immaculate Light
750 kr
6141001010
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Exuviance SkinRise Morning Glow
449 kr
A18967
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Babor Ampoule Concentrates Perfect Glow
440 kr
408516
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Cityskydd - ett perfekt UV-skydd till vardags

Miljöföroreningar kan göra mycket skada, inte bara på vår planet utan också på vår hud och vårt välmående. Dessa partiklar svävar runt i storstäder, landsbygden och även i hemmet.

Soligare tider: komplettera med C-vitaminserum

Det är allmänt känt att C-vitamin är bra för hälsan, men vitaminet gör även underverk för huden. Det stärker hudens barriär och skyddar mot fria radikaler och solskador. Samtidigt stimulerar C-vitaminet kollagenproduktionen vilket ger en mer elastisk och slät struktur. Huden får även en jämnare hudton och en fin lyster.

Vinnare i Swedish Beauty Awards 2021

Äntligen har resultatet kommit, Beauty Hackers! Vinnarna i årets upplaga av Swedish Beauty Awards har korats. Här hittar du produkterna som verkligen utmärkt sig extra mycket under föregående år. Vi är både glada och stolta att presentera vinnarna som du hittar hos oss på Hudoteket. Nu kör vi!

Ekologisk hudvård - verkar gott för dig och miljön

Ekologiska hud- och hårvårdsprodukter är produkter som till stor del är tillverkade av växtbaserade ingredienser. Dessa ingredienser odlas utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Detta gör att produkterna tar hänsyn till såväl miljö som till din hud.

Hudoteket tipsar: ekologiska varumärken

Har du bestämt dig för att börja använda mer ekologiska produkter? Ja, då är det lätt att känna sig överväldigad av den djungel av produkter som idag finns på marknaden. Och med alla dessa olika alternativ, hur ska du veta vilka produkter som passar dig? Här har vi nu sammanställt alla våra ekologiska varumärket - så att du lättare kan hitta vad som passar just dig. Enjoy!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: QHQcab (motverkar spam)