SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Nominerade i Swedish Beauty Awards 2021

Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje i år går detta av stapeln - och 2021 är inget undantag. I april ska fantastiska skönhetsprodukter som utmärkt sig lite extra uppmärksammas och prisas. Redan nu har nomineringarna kommit, och vi är superglada att ett flertal av dessa produkter finns hos oss. Spana in dem här!


Vad innebär Swedish Beauty Awards?

 
Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Varje år följer skönhetsbranschen med spänning vilka produkter som blir nominerade från det senaste året. För att kunna delta i tävlingen behövs det alltså att man har lanserat en ny produkt under föregående år. Därefter är det upp till juryn att utse vilken av dessa nylanseringar som har det där lilla extra - och som förtjänar att hyllas för det. 

Juryn som utser bidragen gör ett väldigt noggrant arbete. De får med sig produkterna hem för att under cirka tre månader prova, lukta och känna om de uppfyller sitt löfte. Produkterna bedöms efter massor olika parametrar så som doft, användarvänlighet och resultat. Efter den här provtiden sammanställs rösterna, men för att understryka objektiviteten hos juryn väljer man att stryka både den högsta poängsiffran och den lägsta. Det gör man för att få ett så rättvist resultat som möjligt. 

Här är de nominerade produkterna 2021


Som du förstår är det riktigt grymma produkter som har valt uts - bland hundratals andra. Att bara vara nominerad är alltså en riktig vinst i sig. Här nedan kan du ta del av de nominerade produkter som finns i vårt sortiment. Hur kul?

Årets hårprodukt

 

R+Co Sun Catcher Power C Boosting Leave in Conditioner

 
Boosta håret med denna vårdande och skyddande leave-in conditioner. Den mjukgör, utreder och bekämpar effektivt friss. 



Årets finishprodukt - frisör

R+Co Zig Zag Root Teasing + Texture Spray

Unite U:Dry High 

Innovativ och lätt tonad formula - ger en boost till varje hårstrå. Genomskinligt torrschampo som snabbt absorberar överflödiga oljor. 




Årets läpprodukt 

 

Medik8 Mutiny Lip Balm 

 
Läppbalsam som omedelbart smälter in i läpparna för att fylla på med näring och fukt. Återställer lipiderna i läpparna och verkar lugnande - både på kort och lång sikt. 



Årets kroppsvård över 200 kronor 

 

Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub 

 
Kroppscrubb med både kemisk och mekanisk verkan. Exfolierar effektivt bort döda hudceller, tillför fukt och lämnar huden jämn, slät och silkeslen. 



Årets mascara 

 

bareMinerals Strengt & Length Serum Infused Mascara 

 
Ren och vegansk mascara med sträkande växtbaserat serum som bevisligen ger synligt längre, fylligare fransar. 



Årets ansiktsbas över 250 kronor 

 

Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser 

 
Ge din hud ett fantastiskt glow med denna goding! Här har du en återfuktade och lystergivande dagcreme, som du också kan använda som en primer eller highligther. 



Årets rengöringsproukt

Mesoestetic Hydracrem Fusion

Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser 

Rengöringscreme som smälter till en lätt olja på huden. Gelrengöring ger din hud extra energi. Fulladdad med mineralerna magnesium, zink och koppar. 






Årets brun utan sol-produkt

 

Marc Inbane Natural Tanning Mousse

 
Denna härliga mousse ger en naturlig färg som anpassar sig efter din hudton. 



Årets serum över 600 kronor

Medik8 Bakuchiol Peptides 

Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum 

Effektivt men milt antiage-serum. Ett växtbaserat alternativ till retinol med uppljusande peptider. Revolutionerade och rynkbekämpande serum som ger din hud en ungdomlig look. 



Årets ansiktsvård över 700 kronor





Elemis Pro-Collagen Tri-Acid Peel

 En innovativ peeling för fräsch och ungdomlig hud. Produkten innehåller ett 8% Tri-Acid Complex av laktobionsyra, asiatisk syra och mandelsyra som exfolierar bort döda hudceller för ett jämnare och friskt utseende. 



Filorga Lift Structure Radiance Fluid

 En ultalyftande creme som framhäver hudens naturliga lyster. Inspirerad av estetiska medicintekniker för en radikal anti-aging-effekt. 



Mesoestetic Ultimate Micropeel

 En peeling som passar alla hudtyper. Tack vare dess kombination av AHA-syror och enzymer avlägsnas döda hudceller och hudstrukturen förfinas. 



Priori DNA Intense Recovery Crème

 Lyxig och smidig ansiktscreme med kraftfulla DNA-reparerande enzymer och fjärilsbusextrakt som ger brett skydd mot miljöeffekter och UV-stress. 



Årets ansiktsvård över 700 kronor





Medik8 Press & Glow

 En 5,5% PHA-toner för en skonsam ytlig exfoliering. Kan användas dagligen även av dig som har känslig hud. 



Priori LCA Smart Peel Pads 

Hög koncentration multifunktionella AHA-pell pads som effektivt tar bort det yttersta lagret av döda hudceller och lämnar din hud ljusare och fräschare. 



Comfort Zone Sacred Nature Exfoliant Mask 

En uppljusande och utjämnande exfolierande creme-mask som både ger en omedelbar och en progressiv effekt. 



Årets skäggvård

Davines Pasta & Love Pre-Shaving Oil 

Davines Pasta & Love Shaving Gel

Använd innan rakning. Ger extra skydd till känslig hud, och är både näringsgivande och mjukgörande. Produkten som går från gel till skum! Den hala konsistensen gör att rakhyveln glider lätt. 


Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Nominerade i Swedish Beauty Awards 2021
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: T5h5Uw (motverkar spam)