SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Relansering och nyheter från underbara Bioline Primaluce

Den populära serien Primaluce från Bioline har fått sig en uppgradering, en reboot som ljusar upp. För det är ju just det som Primaluce gör så bra - ljusar upp huden och funkar dessutom perfekt mot pigmenteringar. Spana in vad som kännertecknar just Primaluce, men också vad för spännande nyheter som tillkommit.
Varför ska man välja Biolines serie Primaluce?


Produkterna i Primaluce-serien passar extra bra för dig med akne, rynkor, ärr eller pigmentfläckar. Produkterna innehåller AHA- och PHA-syror som exfolierar huden effektivt, ger en fastare hud och mindre synliga rynkor.

Nu har serien fått sig en uppdatering, men trogna användare behöver dock inte känna sig oroliga, de senaste förändringarna i deras relansering kan ändå anses som relativt små, för att du som konsumentet ska känna igen din älskade Primaluce. Även små förändringar kan ha stor påverkan på innehållet, men inte på känslan och resultatet. Har du alltså använt denna serie länge så kan du gott fortsätta, och fortfarande känna igen dig. 

De produkter som görs om är i stort sätt samma som tidigare men innehåller nu även naturligt extrakt av japansk ceder. Den jobbar normaliserande på hudcellerna i hudens alla lager samt verkar reparerande. Huden blir mer synligt återfuktad, mjuk och jämn. Jämnare hudton, uppljusande, mindre rynkor och minskade pigmenteringar.
Nya trotjänare i sortimentet


Hela tre produkter har lagts till i serien.

Bioline Primaluce Fluid Cream Brighteing Illuminating
Denna fluid är väldigt lätt i konsistensen och passar normal till fet hud. Den får bukt på bråkig och orenhud samt jämnar ut hudtonen med hjälp av niacinamid. Den innehåller även ​vita mullbär som verkar lugnande, mjukgörande och även den har uppljusande egenskaper.

Bioline Primaluce Spot Serum Localized Concentrate
Detta är ett serum som används för en riktad behandling av mörka fläckar i ansikte, hals, dekolletage och på händer. Den passar alla hudtyper, förutom den mest känsliga. Den ska bara appliceras som en punktbehandling och inte över hela ansiktet.


Bioline Primaluce Spot Correction Cream Triple Action SPF30

Söker du ultimatskydd för huden varje dag så finner du det i denna trippelverkande ansiktscreme.
Spot Correction Cream ljusar upp, minskar synligheten av mörka fläckar och förhindrar att pigmenteringar återkommer, dessutom innehåller den Spf 30! Applicera krämen som sista steg i din hudvårdsrutin.


Vill du gotta ner dig mer om detta fantastiska varumärke så finner du det här: Bioline.

Läs mer om:

bioline primaluce

Visa kommentarer
Produkterna till: Relansering och nyheter från underbara Bioline Primaluce
Relansering och nyheter från underbara Bioline Primaluce

Den populära serien Primaluce från Bioline har fått sig en uppgradering, en reboot som ljusar upp. För det är ju just det som Primaluce gör så bra - ljusar upp huden och funkar dessutom perfekt mot pigmenteringar. Spana in vad som kännertecknar just Primaluce, men också vad för spännande nyheter som tillkommit.

Ansiktscrème - vilken passar dig?

En viktigt del i en bra hudvårdsrutin är en bra crème. Men frågorna är många när det kommer till just den här delen av rutinen. Varför är det så viktigt att du använder ansiktscrème egentligen? Vad är det egentligen för skillnad på dag- och nattcrèmer? Behöver du använda båda? Vilken produkt passar din hudtyp? Här går vi igenom de vanligaste frågorna och guidar dig rätt i djungeln av ansiktscrèmer. Häng med!

Gör dig redo för sommaren - här är våra tips

Är du redo inför sommaren? Äntligen är solen och värmen här - och dagarna kommer högst troligen spenderas med strandhäng och grillmys. Oavsett hur din sommar och semester kommer att se ut finns det några saker som är bra att tänka på. Här kommer därför fyra sommartips till dig. Enjoy!

Olaplex - allt du behöver veta om varumärket

Olaplex är den erkända mirakelprodukten som stärker och reparerar håret. Men Olaplex är inte bara namnet på ett av världens mest omtalade hudvårdsmärken, nej, det är också den patenterade molekylen i produkterna som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar.⁠ Hur fungerar det egentligen? Och vem passar det? Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får om Olaplex.

7 tips till perfekt sommarhår

Sommaren är snart här och det är helt fantastiskt! Men någonstans mellan grillkvällar, sol och bad är det lätt att glömma att vårda sitt hår. Här kommer därför sju tips på hur du kan boosta ditt hår lite extra till sommaren, och låta svallet glänsa framöver!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ury2tK (motverkar spam)