SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Relansering och nyheter från underbara Bioline Primaluce

Den populära serien Primaluce från Bioline har fått sig en uppgradering, en reboot som ljusar upp. För det är ju just det som Primaluce gör så bra - ljusar upp huden och funkar dessutom perfekt mot pigmenteringar. Spana in vad som kännertecknar just Primaluce, men också vad för spännande nyheter som tillkommit.




Varför ska man välja Biolines serie Primaluce?


Produkterna i Primaluce-serien passar extra bra för dig med akne, rynkor, ärr eller pigmentfläckar. Produkterna innehåller AHA- och PHA-syror som exfolierar huden effektivt, ger en fastare hud och mindre synliga rynkor.

Nu har serien fått sig en uppdatering, men trogna användare behöver dock inte känna sig oroliga, de senaste förändringarna i deras relansering kan ändå anses som relativt små, för att du som konsumentet ska känna igen din älskade Primaluce. Även små förändringar kan ha stor påverkan på innehållet, men inte på känslan och resultatet. Har du alltså använt denna serie länge så kan du gott fortsätta, och fortfarande känna igen dig. 

De produkter som görs om är i stort sätt samma som tidigare men innehåller nu även naturligt extrakt av japansk ceder. Den jobbar normaliserande på hudcellerna i hudens alla lager samt verkar reparerande. Huden blir mer synligt återfuktad, mjuk och jämn. Jämnare hudton, uppljusande, mindre rynkor och minskade pigmenteringar.




Nya trotjänare i sortimentet


Hela tre produkter har lagts till i serien.

Bioline Primaluce Fluid Cream Brighteing Illuminating
Denna fluid är väldigt lätt i konsistensen och passar normal till fet hud. Den får bukt på bråkig och orenhud samt jämnar ut hudtonen med hjälp av niacinamid. Den innehåller även ​vita mullbär som verkar lugnande, mjukgörande och även den har uppljusande egenskaper.

Bioline Primaluce Spot Serum Localized Concentrate
Detta är ett serum som används för en riktad behandling av mörka fläckar i ansikte, hals, dekolletage och på händer. Den passar alla hudtyper, förutom den mest känsliga. Den ska bara appliceras som en punktbehandling och inte över hela ansiktet.


Bioline Primaluce Spot Correction Cream Triple Action SPF30

Söker du ultimatskydd för huden varje dag så finner du det i denna trippelverkande ansiktscreme.
Spot Correction Cream ljusar upp, minskar synligheten av mörka fläckar och förhindrar att pigmenteringar återkommer, dessutom innehåller den Spf 30! Applicera krämen som sista steg i din hudvårdsrutin.


Vill du gotta ner dig mer om detta fantastiska varumärke så finner du det här: Bioline.

Läs mer om:

bioline primaluce

Visa kommentarer
Produkterna till: Relansering och nyheter från underbara Bioline Primaluce
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: EVwEPg (motverkar spam)