SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Beautytrender 2022

Ännu ett år har gått och vi på Hudoteket dammar av den sprakande spåkulan och ser in i ett nytt år av skimrande glitter, välgörande probiotika och hybrid makeup. Häng med!


Hudvård tar mer plats i rampljuset

Allt fler börjar förstå fördelarna med en bra hudvårdsrutin, anpassad efter sin egna huds behov. Borta är de många olika stegen som skulle passa var och varje person (bara det var många olika steg, ju fler desto bättre!) Fram kommer de skräddarsydda hudplanerna som är helt individuella. Inte nog med det, utan intresset kring vad vi "matar" huden med ökar också, särskilt pre- och probiotisk hudvård.

Är du intresserad av att få en hudvårdsrutin som är anpassad just för dig? Spana in vår hudanalys, då får du skräddarsydda tips av våra hudterapeuter!


Hybrid makeup

Att producera smink med hudvårdande egenskaper har verkligen blivit populärt, och gärna om det är en hybrid av hudvård, makeup och solskydd, likt populära
PÜR 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer SPF 20.
Vi tycker oss se att detta intresse kommer att öka, både bland våra kunder men också hos våra olika varumärken. För med handen på hjärtat, hur mycket älskar vi inte när saker och ting går smidigt? 


Extra stora och markerade, ögonbryn

Större ögonbryn fortsätter att trenda, antingen genom att man själv fyller i dem med en ögonbrynsfärg/penna, eller så har man lyxen att redan ha större bryn (en annan har ju plockat sönder dem i tonåren…). Man kan ju dessutom göra ett Brow Lift, då får du kaxiga och uppåtkammande ögonbryn som stannar där du vill ha dem. Riktigt snyggt!Färgglada läppar

Även under 2022 ser vi mer och mer färgglada läppar – and we likey likey! En färgglad läpp sätter piff på vilken outfit som helst, en produkt som ligger vår makeupartist Kajsa särskilt varm om hjärtat är Clarins Lip Comfort Oil Intense som ger en mer intensiv färg och en glans som är spegelblank!


Glitter, glitter, glitter

Vi älskar glitter och det är något som kommer synas mycket under 2022. Använd på ögonlock, läppar, kindben, dekolletage – let it glitter!


Hållbarhet är och förblir hett

Sverige och världen håller på att förändras - och många försöker idag att leva mer hållbart. Detta påverkar givetvis också konsumtionen av hudvård och allt fler varumärken fokuserar nu på att skapa produkter som kännetecknas av naturliga och närodlade ingredienser, stort miljötänk och en känsla för kvalitet. Detta är i sig ingen trend men vi ser ändå ett ökat utbud med hållbarhet i fokus!
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Beautytrender 2022
Beautytrender 2022

Ännu ett år har gått och vi på Hudoteket dammar av den sprakande spåkulan och ser in i ett nytt år av skimrande glitter, välgörande probiotika och hybrid makeup. Häng med!

Basprodukterna i din hudvårdsrutin

Precis som när man skapar en bra klädgarderob så börjar man med en stabil grund, även kallat basplagg. Likadant ska du tänka med din hudvård, för att säkerställa att du verkligen har det viktigaste i ditt badrumsskåp. Här kommer lite tips för hur du ska tänka när det kommer till basprodukter inom hudvård, vi går back to basic - helt enkelt. Här hittar du välgörande rengöringar som gör din hudvårdsrutin spot on, och massa andra grymma basprodukter.

5 tips som väcker din vinterhud

Väck den glåmiga vinterhuden till liv med några enkla steg som får din hud att stråla, lagom till jul. Se våra tips här.

Olja eller serum - vad är skillnaden?

Kalla månader kan göra vår hud väldigt torr och fnasig, oavsett hur mycket man smörjer in sig. Det många oftast inte tänker på är att uppdatera sin hudvårdsrutin när det blir kallare klimat och huden får andra förutsättningar än under vår och sommar. Här går vi igenom skillnaden mellan olja och serum så att du får bukt på vintertorr hud.

Våra bästa tips mot torra händer

Det finns ingen kroppsdel vi använder så mycket som våra händer. De är ständigt i farten och sällan täckta vilket gör att de utsätts för mycket påverkan utifrån, så som kyla, värme, ständig handtvätt, föroreningar och smuts. Detta i sin tur bidrar till att hudens barriär förstörs och torkar ut. När torra händer väl blivit ett faktum och huden blivit känslig och irriterad kan det vara svårt att bli av med torrheten. Men det går! Är du redo för lena, fina och mjuka händer? Vi ger dig råden för att förebygga och få bukt med besvären.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: gBQtmS (motverkar spam)