SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Klubb Hudotekets utdelning

Som medlem hos oss får du bonus på allt, personliga erbjudanden och professionell rådgivning av våra hudterapeuter. När du shoppar hos oss första gången blir du automatiskt medlem i Klubb Hudoteket. För varje gång du shoppar sparas dina poäng i en pott fram tills utdelningsdagen. Alla som kommer över 9500 poäng får vid utdelningsdagen välja en valfri gåva som vi skickar till dig helt kostnadsfritt. Hur lyxigt är inte det! Här nedan kan du se denna periodens alla gåvor man kan välja mellan.

Bioline Lifting Code Eye & Lip Cream
Denna ögon- och läpprodukt vann Årets Stjärnskott 2021 på Hudoteket Beauty Awards. Med sin utslätande effekt och lifting-effekt är den en stor favorit hos många.

Dermaceutic Oxybiome Cleansing Micellar Water 400 ml
Oxybiome är ett rengörande micellärt vatten som tar bort makeup i ansiktet och över ögonen. Den återställer hudens microbiota och är idealisk för daglig rengöring av alla hudtyper.

Verso Daily Facial Fluid
Verso Daily Facial Fluid är speciellt utvecklad och framtagen med lättare oljor och lipider för att förhindra blockerade porer och undvika oljigt utseende.

Biodroga Energize Cellular Body Lotion
Denna bodylotion ger en härlig återfuktning och tillför en uppfriskande doft av citron och grönt te. Innehåller äppelstamcellsextrakt som ger en hållbar antiaging-effekt.

Clarins Plant Gold Serum
En unik dubbel-formula: Clarins legendariska Blue Orchid Treatment Oil och en smältande emulsion som blandas vid applicering för att skapa en lättviktig behaglig textur som inte känns oljig.

Medik8 Hydr8 B5 Serum
Ett kraftfullt fuktgivande serum som är som ett glas vatten för huden. En lättabsorberad fuktgivande gel som innehåller uppmjukande pantotensyra (vitamin B5) och fuktgivande hyaluronsyra.

Comfort Zone Renight Mask
Näringsrik, antioxidativ creme-mask med certifierad ekologisk olja från gojibär, tomatextrakt och hyaluronsyra. Reparerande mask som passar alla hudtyper.
  
Peter Thomas Roth Potent-C Power Scrub
En mjukgörande ansiktsexfoliering innehållande THD askorbat, en banbrytande ingrediens som är 50 gånger kraftfullare än traditionellt C-vitamin.

Beauté Pacifique Superfruit Moisture Skin Enforcement Serum
Ett unikt, vattenbaserat serum med extrakt från antioxidantrika superfrukter som förebygger orenheter och rodnad i ung hud samt gör hudtonen jämnare.

Dr Dennis Gross C-Collagen Mist Perfect Skin Set & Refresh
En 3-i-1 mist som ger näring, återfuktar och skyddar huden mot yttre påfrestningar samtidigt som den hjälper makeupen till ett perfekt resultat.

Eneomey Soft Cleanser
Rengöringslotion som tar bort döda hudceller och vidgade porer för en känslig hud. Den renar huden på djupet, förättrar hudens struktur och gör hudfärgen klarare.

Sisley Masque Créme á la Rose Noire Black Rose Cream Mask
Plumpande och föryngrande ansiktsmask som slätar ut linjer, återfuktar och ger en vacker lyster.

Sans Soucis Baden-Baden Thermal Spray
Ett fuktspray som tillför huden fukt, dämpar rodnad och irritation. Dessutom lugnar den stressad hud och dämpar klåda. Stimulerar cellförnyelsen och stärker huden.

Beauté Pacifique Instant Hydrating Mask
Detta är en fuktmask som stabiliserar och återställer fuktbalansen i huden. Innehåller fuktighetsbevarande ämnen som bibehåller tillförd fukt och som bygger upp en skyddande barriär i hudens yttersta lager.

Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C Black
Omvandla fransarna med denna exceptionella mascara som ger högeffektivt resultat som om fransarna multiplicerats.

Esse Resurrect Serum 15 ml
Ett återfuktande och utslätande serum för känslig hud som är i behov av att motverka ålderstecken- Minimerar linjer, förbättrar fasthet och spänst. Obs. 15 ml.

Biodroga MD Clear+ Starter Kit
Ett idealiskt kit för dig som har en fetare hud med orenheter. 5 produkter för ett 4-veckors hudvårdsprogram, för en långvarig förbättring av oren hud.

Biodroga MD Anti-Age Starter Kit
Uppstramande och lystergivande startkit som med ett 4-veckors program tar hand om den mogna huden och ger en yngre, fräschare hud.

Logga in för att välja din gåva ->

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Klubb Hudotekets utdelning
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: bjK8ZH (motverkar spam)