SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Färga håret hemma med LeaLuo

Vill du få en ny look utan några strings attached? LeaLuo har hittat hem till oss och tagit med sig 8 färgmasker att vraka och välja mellan. Vill du bevara glansen i ditt röda hår eller har du alltid velat testa att färga håret rosa? Vi går igenom allt du behöver veta om dessa explosiva färgbomber!
Paint your hair picture

Färgbomb inspirerad av rymden

LeaLuo är ett veganskt hårvårdsmärke som har tagit oss med storm. Med knalliga färger och vårdande produkter så finns det garanterat något för alla smaker! 

Låt oss börja med att djupdyka in i en färgpalett i universums alla färger - nämligen färgmaskerna Galaxy Paint. Kollektionen består av 8 semi-permanenta färginpackningar som kommer bli ett måste hemma i badrumsskåpet. Dessa färgmasker funkar utmärkt till att förnya din stil eller använda som underhåll av ditt redan färgade hår.

LeaLuo Deep Purple Galaxy Paint

Hur använder jag en färgmask hemma?

Börja med att schamponera ditt hår två gånger för att säkerställa att all smuts och rester från produkter ska försvinna. Ta på dig handskar för att undvika att att det färgar av sig på hud eller kläder. Applicera sedan färgen i handdukstorkat hår och sprid ut färgen noggrant över hela håret med hjälp av att gå igenom med dina fingrar eller en kam. Låt färgmasken verka i cirka 3-10 minuter beroende på hur intensivt du vill att färgen blir. Skölj sedan ur håret och avsluta med balsam. Färgen kommer sedan hålla i ungefär 15 tvättar beroende på ditt hårs ursprungliga utgångsläge och kvalitet.

Några tips från coachen!

Om du vill ha en mer intensiv färg så kan du applicera färgmasken i torrt hår. Var dock noga med att fördela färgen i hela håret så alla hårstrån blir ordentligt täckta! Vill du inte ha ett så intensivt resultat, utan bara en hint av färg, kan du testa att blanda ut färgmasken med lite balsam.
LeaLuo Purple Green Galaxy Paint


Spana in alla färgbomber i kollektionen:

Psst! Visste du att alla färgmasker har sin egen unika doft inspirerad av färgen?

Vårdande hårvårdsprodukter

Även om LeaLuo har en imponerande serie för färgbomber, så får vi inte glömma bort deras övriga produkter. Håll i dig nu!

Veganska hårvårdsprodukter med stjärningredienser som tigergräs och olja från cannabisfrön. Serier för att boosta fukt, addera volym, lugna din hårbotten och dämpa de gula tonerna i ditt blonda hår. Med hjälp av härliga frukt och blomextrakt så kommer lystret i ditt hår även få en ordentlig skjuts.

Schampoo & Balsam

  • Dip In Moisturizing - För dig som tröttnat på ett frissigt hår och vill få det mjukt och återfuktat.
  • Aim High - Här jobbar kål, morot och citron för att ditt hår ska bli återupplivat och få tillbaka sin glans.
  • Play Nice - Kliande hårbotten? Say no more. Tigergräs i trupp med grönt te och lime kommer tillsammans lugna din hårbotten.
  • Say Bye Anti-Brass - Kära blondin, handen på hjärtat. Hur många gången har du egentligen googlat på "kall nyans blont hår"? Den här härliga serien jobbar med både violetta och blå pigment för att kunna leverera en kall fin nyans till ditt blonda hår
LeaLuo Dip In Moisturizing Shampoo
219 kr
6504
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
LeaLuo Aim High Volume Shampoo
219 kr
6500
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
LeaLuo Play Nice Soothing Shampoo
219 kr
6506
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
LeaLuo Say Bye Anti-Brass Shampoo
219 kr
6502
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Inpackningar

    Givetvis så bjuds det även på vårdande hårmasker i kollektionen. Den här trevliga duon erbjuder krämiga och viktlösa inpackningar för alla hårtyper. Behöver du fukt eller reparera ditt hår så hittar du räddningen här!
    • Count Stars Weightless Mask – Lätt och krämig hårmask som på ett viktlöst sätt återfuktar och stärker håret. Den här magin skapas genom härliga ingredienser som kokosolja och avokadoolja. Hårmasken fungerar inte bara som en fuktboost, utan den hjälper också till att bygga upp voylm.
    • Save Youself Super Repair Mask – För alla kemiskt behandlade hår! Den här hårmasken återfuktar från djupet tack vare Argan, Abyssin och äppel-olja. Den här trevliga cocktailen av ingredienser kommer lämna ditt hår med en otrolig lyster och reparera ditt skadade hår. Kluvna hårtoppar få se upp för den här hårmasken!
    Läs mer om:

    Visa kommentarer
    Produkterna till: Färga håret hemma med LeaLuo
    Vilken solskyddsprodukt passar min hudtyp?

    Precis som man väljer en ansiktskräm efter sin hudtyp så kan man även skräddarsy sitt val av solskyddsfaktor. Det finns olika typer beroende på vad man ska göra för aktivitet, om man svettas mycket eller om man ska bada. Vi berättar mer ingående om de olika varianterna, häng med!

    Vi spräcker myterna om solskydd

    Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

    De tio hudorden

    Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

    Ingrediensbästisar

    Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

    Perioral Dermatit

    Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

    Inga kommentarer
    Bli först att kommentera:
    Namn:
    E-postadress (publiceras ej):
    Ange koden: Bdc7wd (motverkar spam)