eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Problem med glesa och tunna ögonbryn

Mitt största problem är mina ögonbryn. Jag har tunna och glesa bryn och när jag målar dem med ögonbrynspenna så ser det så hårt ut. Vad ska jag göra? Tack på förhand.

Hudoteket svarar

Lösningen på ditt problem är att du först färgar dina bryn, de kommer då genast se mycket fylligare ut. Då rekommenderar vi dig RefectoCils ögonbrynsfärg. Känner du dig osäker på hur du ska göra och vill ha proffshjälp rekommenderar vi dig att gå till en salong som kan plocka dina ögonbryn i en form som passar dig och färga brynen i en nyans som passar din hud och hårton. Färgningen gör att du får färg på fjun som du normalt kanske inte ser för att hårstråna är för ljusa. 

Sen kan du förstärka både färgen och fylligheten genom att använda en ögonbrynsskugga och fylla i. Till detta använder du en sned ögonbrynspensel för att få det bästa resultatet. Clarins Perfect Eyes & Brows Palette är en bra investering för snyggare bryn!
Läs mer om:

Ögonbryn

Visa kommentarer
Produkterna till: Problem med glesa och tunna ögonbryn
Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Makeup för mig med akne

Jag använder bra hudvård för min akne men har lite röda fläckar i ansiktet jag vill täcka dagligen. Vad ska jag tänka på när det kommer till makeup?

Undvik detta vid rosacea

Hejsan! Jag har rosacea. Finns det någonting jag bör undvika när det kommer till hudvård?

Solskydd för dig med rosacea

Jag har rosacea och ska åka på semester inom kort. Vad bör jag tänka på när det gäller solskydd?

Peeling vid rosacea?

Kan jag som har rosacea använda mig av peeling?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KwL5St (motverkar spam)