eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Vallningar

Jag får vallningar var och varannan timme och har problem med att få min makeup att sitta snyggt hela dagen. Hjälp mig!

Hudterapeuten svarar:

Efter din dagcreme, applicera en matterande primer. Sedan kan du använda ett matterande men fuktgivande puder både innan och efter din foundation för att få makeupen att sitta ännu bättre.

Tips! Om du blir väldigt varm i ansiktet kan det vara skönt med en creme eller mask med kylande effekt. Du kan även testa att lägga in din vanliga creme eller mask i kylskåpet för en kylande effekt vid applicering.
Läs mer om:

Klimakteriet

Visa kommentarer
Frågor & svar om syror

Tycker du att det här med syror känns svårt och krångligt? Hudoteket kommer till undsättning med svaren på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte med? Tveka inte att höra av dig till oss så att vi kan lägga till den och därmed kunna göra fler till syraexperter!

Frågor & svar med Medik8

Medik8 är företaget som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger förträffliga resultat på din hud. Det välrenommerade forskarteamet hos Medik8 har tagit fram produkter för diverse hudproblem och skapat produkter som hjälper mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Här har vi samlat ihop era frågor från vår ”Take Over” på sociala medier och bett Gabriella, utbildare och Medik8-expert ge er sina bästa råd och tips.

Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Makeup för mig med akne

Jag använder bra hudvård för min akne men har lite röda fläckar i ansiktet jag vill täcka dagligen. Vad ska jag tänka på när det kommer till makeup?

Undvik detta vid rosacea

Hejsan! Jag har rosacea. Finns det någonting jag bör undvika när det kommer till hudvård?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: tLvpYC (motverkar spam)