eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Hudterapeuten svarar:

Nej, det är jättebra att starta upp med en bra hudvårdsrutin. Ju tidigare desto bättre då han förhoppningsvis blir kvitt sina problem och mildrar eventuella framtida akneutbrott och ärr. Det du ska tänka på är att ni måste få professionell hjälp av en hudterapeut så att han får rätt produkter rekommenderade. Exempel på produkter som vi brukar rekommendera hittar du här>.


På Hudoteket i Jönköping erbjuder vi också en speciell ansiktsbehandling för tonåringar upp till 18 år. Ansiktsbehandling Tonår hittar du här>

Läs mer om:

akne

Visa kommentarer
Frågor & svar om syror

Tycker du att det här med syror känns svårt och krångligt? Hudoteket kommer till undsättning med svaren på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte med? Tveka inte att höra av dig till oss så att vi kan lägga till den och därmed kunna göra fler till syraexperter!

Frågor & svar med Medik8

Medik8 är företaget som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger förträffliga resultat på din hud. Det välrenommerade forskarteamet hos Medik8 har tagit fram produkter för diverse hudproblem och skapat produkter som hjälper mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Här har vi samlat ihop era frågor från vår ”Take Over” på sociala medier och bett Gabriella, utbildare och Medik8-expert ge er sina bästa råd och tips.

Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Makeup för mig med akne

Jag använder bra hudvård för min akne men har lite röda fläckar i ansiktet jag vill täcka dagligen. Vad ska jag tänka på när det kommer till makeup?

Undvik detta vid rosacea

Hejsan! Jag har rosacea. Finns det någonting jag bör undvika när det kommer till hudvård?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Baq7Ha (motverkar spam)