eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Hudvård till min tonåring

Min 15-åriga son har börjat få röda knottror i pannan och huden ser lite blank ut. Är det för tidigt att börja med hudvårdsprodukter?

Hudterapeuten svarar:

Nej, det är jättebra att starta upp med en bra hudvårdsrutin. Ju tidigare desto bättre då han förhoppningsvis blir kvitt sina problem och mildrar eventuella framtida akneutbrott och ärr. Det du ska tänka på är att ni måste få professionell hjälp av en hudterapeut så att han får rätt produkter rekommenderade. Exempel på produkter som vi brukar rekommendera hittar du här>.


På Hudoteket i Jönköping erbjuder vi också en speciell ansiktsbehandling för tonåringar upp till 18 år. Ansiktsbehandling Tonår hittar du här>

Läs mer om:

akne

Visa kommentarer
Bli din egna Sisley-expert

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Sisley i vår "Take Over" med härliga Filippa Marszalek, försäljningschef och Sisley-expert. Vilken produkt ger liv åt grå och torr hud? Kan man sova med Eye Contour Mask? Ta del av svaren här och bli din alldeles egna Sisley-expert!

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av sommaren utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Vilken ansiktsmask passar dig?

Att lägga en ansiktsmask är ett enkelt tillvägagångssätt för att få nytt liv i huden. Däremot kan det vara svårt att avgöra vilken mask man ska välja – och till vad. Därför har vi sammanställt ett litet mini-test där du kan få ett tips på vilken mask som passar din hud utefter de önskemål du själv väljer!

Frågor & svar om syror

Tycker du att det här med syror känns svårt och krångligt? Hudoteket kommer till undsättning med svaren på dina vanligaste frågor. Är din fråga inte med? Tveka inte att höra av dig till oss så att vi kan lägga till den och därmed kunna göra fler till syraexperter!

Frågor & svar med Medik8

Medik8 är företaget som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger förträffliga resultat på din hud. Det välrenommerade forskarteamet hos Medik8 har tagit fram produkter för diverse hudproblem och skapat produkter som hjälper mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Här har vi samlat ihop era frågor från vår ”Take Over” på sociala medier och bett Gabriella, utbildare och Medik8-expert ge er sina bästa råd och tips.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 5Gc4Vw (motverkar spam)