SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Take Over med Esse

Dags för ännu en Take over - denna gång med Esse! Esse är ekologisk och probiotisk hudvård som ger utmärkta anti-aging resultat. Cecilia som är utbildare på Esse guidar dig genom höstens favoriter och svarar på era frågor. Ni får alla svaren nedan och har ni inte spanat in videon så finns den på instagram!

Den produkten som är bäst för att jämna till en ojämn pigmentering och för att få hudtonen att upplevas jämnare är Ageless som är från Plus serien för mogen hud. Man kan använda den morgon och kväll beronde hur mycket du vill jobba. Det finns även andra produkter i Plus Serien för mogen hud som hjälper till på olika nivåer för just pigmenteringar. Även Cream mask och Omega krämerna som är antiinflamatoriska behandlar pigmenteringar. Men om du har stora problem med pigmenteringar så är det Plus serien och framförallt Ageless serum som vi rekommenderar.  

Då skulle jag börja med Cream Cleanser, som är en uppfräschande, mjukgörande och återfuktande rengöringskräm. Utmärkt även för rengöring av ögonmakeup. Sedan skulle jag använda Toner Plus och efter det ett lämpligt serum utefter dina önskemål. Krämen jag hade valt är Restorative Moisturiser som är vår kräm för en torr och mogen hud. Den är mjukgörande och doftar fantastiskt!

För en ung hud med orenheter och en högre talgproduktion så kan det vara jättebra att börja med Gel Cleanser som är en löddrande, fräsch och upplukrande rengöring som doftar magiskt. Ett ansiktsvatten, Toner, passar jättebra och slutligen en kräm som ger mycket fukt och som sjunker in i huden- utan att bli kladdig eller blank. Jag rekommenderar då antingen Light eller Deep Moisturiser. Välj en lite lättare kräm på sommaren och en något fetare på vintern. Fukt får man aldrig snåla på, även om man har orenheter och en hög talgproduktion.   

Då skulle jag rekommendera att du på dagen lägger till några droppar Protect Oil under din kräm som är ytterligare ett bariärr och skydd för din hud. Speciellt för den här årstiden (hösten) som kommer. 

Våra Omega krämer som finns i tre versioner; en light för en fet hud, deep för en normal/blandad hud och rich för en mogen och torr hud, har höga halter av essentiella fettsyror som hjälper huden på traven när man brottas med något specifik som exempelvis vuxenacne, pigmenteringar eller en grå/glåmig hud. Man kan använda krämerna som en kur eller som en vanlig nattkräm.

Inledningsvis skulle jag då börja med Sensitive Cleanser, Sensitive Toner och Nourish Moisturiser. Även lägga till Protect Oil morgon och kväll under krämen. Detta kommer hjälpa huden att bli mer motståndskraftig och stark i sig själv. Med tiden kan du även lägga till Cream Mask, Sensitive Serum och Resurrect serum

Jag skulle välja produkter som är milda och snälla mot huden. Även som är lugnande och återfuktande. Där är Esse Sensitive Serien mycket bra. Är man 15 år och däremot har lite fetare tendeser eller en acnebenägen hud, har vi även produkter i Esse Core serien anpassade för det. Det beror alltså lite på vilket hudtillstånd man har och för bästa hjälp rekommenderar vi att man gör en hudanalys. 

För att få ut det bästa och mesta av Esses produkter skulle jag inte rekommendera att blanda med andra varumärken. För bästa resultat, kombinera med övrig hudvård från Esse. 

Eye Contour Cream är en högeffektiv ögonkräm som ska kombineras med övrig hudvård från Esse för bästa resultat. Om du använder den med andra märken kan vi inte garantera att det maxresultatet som man vill åt. 

Probiotisk hudvård handlar om att på ett vetenskapligt sätt förstå hur huden är uppbyggd. Esse jobbar aktivt med att ge huden de verktyg som behövs för att stå emot yttre påfrestningar för en långsiktig hudhälsa. HÄR kan du läsa mer om Probiotisk hudvård. 





Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Take Over med Esse
Esse Biome Mist
699 kr
333
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Sensitive Serum
929 kr
603
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Sensitive Mist
539 kr
604
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Omega Rich Moisturiser
879 kr
315
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Light Moisturiser
599 kr
101
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Sensitive Protect Oil
749 kr
ProtectOil
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Sensitive Cleanser
649 kr
600
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Omega Light Moisturiser
759 kr
313
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Omega Deep Moisturiser
799 kr
314
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Plus Ageless Serum
1949 kr
404
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Resurrect Serum
1269 kr
Resurrect
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Plus Eye Contour Cream
1399 kr
403
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Cream Mask
659 kr
115
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Sensitive Nourish Moisturiser
799 kr
602
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Plus Restorative Moisturiser
1499 kr
401
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Gel Cleanser
549 kr
110
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Cream Cleanser
569 kr
112
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Esse Hydrating Mist
349 kr
E114
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Take Over med Esse: Höst-och vinterrutiner

Maria och Cecilia från Esse Skincare tog över våra sociala medier samt hade en fantastisk LIVE med fokus på höst-och vinterrutiner. Missade du livesändningen eller vill se den igen, så kan du bara scrolla ner här. Under livesändningen pratade man om produkttips för yttorr hud, perioral dermatit, personliga favoriter och mycket, mycket mer. Här nedan hittar du alla frågor och svar samt vilka produkter som passar för just din hudtyp.

Frågor och svar med Sisley

Vi hade Amanda och Filippa från Sisley på besök, som både tog över våra sociala kanaler och körde en fantastisk live. Här nedan kan du läsa alla de frågor och svar som vi fick in under dagen. Temat på liven var K-beauty trenden "glass-skin" och man pratade om vilka hudvård- och makeup produkter man ska välja för att uppnå den här populära looken. Scrolla vidare för att läsa mer och kika på livesändningen i efterhand.

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av solen utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Take Over med Dermaceutic

Experterna, Cecilia och Lotta från Dermaceutic har varit på besök hos oss och tagit över våra sociala kanaler! I en livesändning guidade dem dig i hur deras produkter används, gav tips och tricks inför våren och mycket mer. Här kan du läsa några av frågorna som ställdes till dem under dagen. Du har väl inte missat livesändningen på TikTok och Instagram där de tar dig med bakom kulisserna.

Frågor och svar med Esse

Vi har fått besök av duktiga Maria och Cecilia från Esse, som har gett oss svar på alla era frågor! Läs nedan om de bästa produkterna för perioral dermatit, tonårshud och pigmenteringar och bli din egen Esse-expert! Du kan också kika in vår livestream tillsammans med Esse på vår Instagram.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: JF8uBn (motverkar spam)