SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Hårguide - Tofs med twist

Låt oss presentera vår frisör Alexandra. Här visar hon hur du snabbt och enkelt kan göra för att få din vanliga hästsvans att se mycket mer avancerad och genomtänkt ut. Med några enkla steg får du här ytterligare en frisyr att lägga till i bland dina vardagslooker. Tips! Sätt på helskärmsläge =)
Sisleybehandling på Hudotekets salong i Jönköping

 

R+CO VICIOUS STRONG HOLD SPRAY


Hårsprayen Vicious från R+Co är det ultimata sättet att fixera en färdig look, eller en tofs med twist som i detta fallet. Visious är ondskefullt bra. Ja rent av magisk då du till och med kan borsta igenom stylingen utan att håret krackelerar. Denna hårspray passar alla och ger din styling en långvarig hållbarhet och innehåller även värmeskydd. 

Användning: Styla först håret precis så som du vill ha det. Skaka flaskan, spraya och bam! Där har du en snygg frisyr som håller hela dagen. 

Läs mer om:

Hårguide Hår Video

Visa kommentarer
Produkterna till: Hårguide - Tofs med twist
Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Presenttips - sköna presenter till olika tillfällen

Har du idétorka inför en väns födelsedag och vet inte vad du ska köpa? Kanske är du ute i sista minuten som vanligt och suckar över att personen som ska firas redan har allt? - Bara lugn! Vi ger dig våra bästa presenttips både för födelsedagar och andra firanden.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp? - Hudoteket

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som det går att välja en rengöring eller ansiktskräm efter sin hudtyp, kan man skräddarsy sitt val av solskydd. Vi guidar dig nedan kring skillnaderna på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp.

Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig

Mascara är ett måste i necessären som gör att dina ögonfransar ser definierade och längre ut, den öppnar upp och drar uppmärksamhet till dina ögon samtidigt som den bidrar till en mer vaken blick. Det finns mascaror för varje effekt, från dramatisk till naturlig. Allt handlar om att hitta det bästa alternativet för dig. Vattenfast? Volym? Diskret? Känsliga ögon? We got you!

Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: wJzGVQ (motverkar spam)