SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Hårguide - Tofs med twist

Låt oss presentera vår frisör Alexandra. Här visar hon hur du snabbt och enkelt kan göra för att få din vanliga hästsvans att se mycket mer avancerad och genomtänkt ut. Med några enkla steg får du här ytterligare en frisyr att lägga till i bland dina vardagslooker. Tips! Sätt på helskärmsläge =)
Sisleybehandling på Hudotekets salong i Jönköping

 

R+CO VICIOUS STRONG HOLD SPRAY


Hårsprayen Vicious från R+Co är det ultimata sättet att fixera en färdig look, eller en tofs med twist som i detta fallet. Visious är ondskefullt bra. Ja rent av magisk då du till och med kan borsta igenom stylingen utan att håret krackelerar. Denna hårspray passar alla och ger din styling en långvarig hållbarhet och innehåller även värmeskydd. 

Användning: Styla först håret precis så som du vill ha det. Skaka flaskan, spraya och bam! Där har du en snygg frisyr som håller hela dagen. 

Läs mer om:

Hårguide Hår Video

Visa kommentarer
Produkterna till: Hårguide - Tofs med twist
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 8fRSqb (motverkar spam)