SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Hårguide - Enkel bröllopsuppsättning

Bröllop är något av det roligaste på hela året. Man får se två av sina närmaste lova varandra kärlek för resten av livet och äta en massa god mat. Men det kan också betyda stress för både bruden och bröllopsgästerna. Ska man ha klänning eller kjol, hur ska jag sminka mig och framförallt vilken frisyr ska jag ha?
Enkel bröllopsfrisyr

Här tipsar vi om en enkel frisyr som passar oavsett om du är gäst, brudtärna eller självaste bruden. Kan du göra inbakade flätor eller har en vän i närheten som kan så är den dessutom både enkel och snabb att göra. Du behöver inga locktänger utan en borste, hårsnodd, hårnål och hårspray är allt som behövs. Slipp att oroa dig för frisyrkollaps, men denna kan du lägga all fokus på ditt tal, flirta med din snygga bordsgranne och bara ha en rolig kväll.


Steg för steg bröllopsfrisyr

STEG FÖR STEG

1. Sätt upp överhåret till en sektion på huvudet och fäst det i en knut.
2. Gör en utbakad fläta. Börja vid tinningen och arbeta dig bak till mitten av huvudet. Fäst med en liten tofs.
3. Gör samma sak på andra sidan. Dra lite i flätorna, med hjälp av tummen och pekfingret, för att förstora dem.
4. Ta loss överhåret och tupera det. Samla ihop överhåret med de två flätorna och fäst med en tofs. 
5. Avsluta med att snurra en liten slinga runt tofsen, fäst med en hårnål och spraya. 
Visa kommentarer
Produkterna till: Hårguide - Enkel bröllopsuppsättning
Davines More Inside Strong Hold Hairspray 400 ml
349 kr
52300
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite MaxControl Spray Strong Hold
329 kr
U10059
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Ansiktsbehandlingarna inför Bal & Bröllop

Månaderna innan din studentbal, eller bröllop är nog den tid som du tar hand om dig själv som bäst. Ansiktsbehandlingar bokas månader innan och det tycker vi är helt rätt! Men det kan vara svårt att veta när och vart man ska börja i behandlingsdjungeln. I det här inlägget har vi samlat ihop några av de resultatinriktade ansiktsbehandlingar vi erbjuder som kommer få dig att känna dig som ny. En enkel checklista för dig i all planering.

Hudvårdsprepp: bal och bröllop

Bal- och bröllopssäsongen börjar närma sig! Hur ljuvligt? Även om du kanske inte tar studenten eller ska gifta dig själv, så har vi samlat våra bästa tips på hur du förbereder din hud inför stora festligheter. Oavsett om du är gäst på ett bröllop så vill man ju givetvis att sin hud ska vara sitt bästa möjliga jag. När du har läst det här Beautypedia-inlägget kan du checka av hudvård på den långa planeringslistan!

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är post inflammatorisk hyperpigmentering (PIH) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Ge dig själv en fuktboost!

Efter en sommar med sol och bad skriker huden efter en riktig fuktboost. Även håret kan behöva sig en omgång efter saltvatten och klor. Sol och bad sliter hårt på såväl huden som håret och det kan lätt bli uttorkat och fuktfattigt. Här är våra bästa tips för att din hud och och ditt hår ska återfå sin forna glans.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp?

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som du kan välja en rengöring eller ansiktskräm efter din hudtyp, kan du även skräddarsy ditt val av solskydd. Här kommer vi att guida dig kring skillnader på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3py7q4 (motverkar spam)