eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Före och efter: Minskade linjer med Elizabeth Arden PRO

Ibland kan det vara svårt att veta vart man ska börja med sin hudvårdsrutin. Här kommer en guide på vilka produkter från Elizabeth Arden PRO du kan använda för att minska linjer och torrhet i huden.
Elizabeth Arden PRO är ett högpresterande märke som vill leverera resultat med hjälp av få produkter. Deras stjärningrediens är AHA Retinoid Conjugate som är en biologisk designad molekyl som kombinerar fördelarna från mjölksya (AHA) med retinoid (a-vitamin). De använder också en annan unik ingrediens som heter Allyl PQQ, som är en mitokondrieskyddande antioxidant som har en uppklarnande effekt på huden, vilket ger en mer jämn och klar hudton.

Kvinnan ovan har använt samma hudvårdsrutin från Elizabeth Arden PRO både morgon och kväll, med undantag för UV-skyddet på dagen. En gång i veckan har hon använt peel pads i kombination med en ansiktsmask.  

Produkter i hennes rutin

Morgon

1. Rengöring: Elizabeth Arden PRO Gentle Facial Cleanser

2. Serum: Elizabeth Arden PRO Age Defying Serum

3. Creme: Elizabeth Arden PRO Skin Renewal Cream

4. Ögoncreme: Elizabeth Arden PRO Smoothing Eye Serum

5. UV-skydd: Elizabeth Arden PRO Triple Action PROtector SPF 50

Kväll 

Samma som ovan förutom Elizabeth Arden PRO Triple Action PROtector SPF 50. 


En gång i veckan

1. Peeling i form av peel pads: Elizabeth Arden PRO Hydration Peel Pads

2. Mask: Elizabeth Arden PRO Replenishing Masque

Behandlingar


I kombination med att hon har använt dessa produkter har hon även gått på Elizabeth Arden PRO The Power Packed Lunchtime Peel, en gång i veckan i sex veckor. Om du kombinerar peels på behandling ihop med produkter får du ett snabbare resultat på huden än om du bara hade använt produkter. 

Vill du få ett skräddarsytt hudvårdsschema just för dig? Då kan du få vår kostnadsfria hudanalys online! Här hittar du hudanalysen. 

Visa kommentarer
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: JFHpgw (motverkar spam)