SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Bli av med celluliter

Har du celluliter? Ja då är du inte ensam, men det finns sätt att reducera eller blir helt av med dem. Men först, vad är det som händer i kroppen egentligen? Jo, vi får celluliter av lite olika anledningar. Det kan bero på hormoner, gener, kostvanor och dålig blodcirkulation. Detta resulterar i att det bildas vätskeansamlingar, slaggprodukter samt ökade fettdepåer i olika delar av kroppen som gör att huden ser gropig och ojämn ut.

C-vitaminsskola. Frågor, svar och tips angående C-vitamin i hudvård

Fungerar verkligen cremer?

Det är inte helt enkelt att bli av med celluliter. Den bästa kombinationen för ett så bra resultat som möjligt är att både ha en bra hudvårdsrutin hemma ihop med att gå på behandling. Hos oss på Hudoteket Salong erbjuder vi exempelvis hot stone, NBE och bambumassage som har en utrensande effekt och reducerar cellulitdepåerna. Se även till att äta hälsosamt och få motion så kommer resultatet att bli ännu bättre.

Hur blir jag av med celluliter


Hur ska jag göra?

STEG 1. Börja gärna med att skrubba huden för att cremen lättare ska tas upp.
STEG 2. Du kan även förslagsvis använda torrborsten Elemis Body Detox Skin Brush.
STEG 3. Massera sedan in produkten, nedifrån och upp, för att få igång cirkulationen. Är exempelvis problemområdet dina lår så börjar du vid fötterna och massera sedan upp mot höfterna för att hjälpa kroppen att driva ut vätskan och slaggprodukterna.
Läs mer om:

Kroppsvård Celluliter

Visa kommentarer
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 4HrCBW (motverkar spam)