SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Bli av med celluliter

Har du celluliter? Ja då är du inte ensam, men det finns sätt att reducera eller blir helt av med dem. Men först, vad är det som händer i kroppen egentligen? Jo, vi får celluliter av lite olika anledningar. Det kan bero på hormoner, gener, kostvanor och dålig blodcirkulation. Detta resulterar i att det bildas vätskeansamlingar, slaggprodukter samt ökade fettdepåer i olika delar av kroppen som gör att huden ser gropig och ojämn ut.

C-vitaminsskola. Frågor, svar och tips angående C-vitamin i hudvård

Fungerar verkligen cremer?

Det är inte helt enkelt att bli av med celluliter. Den bästa kombinationen för ett så bra resultat som möjligt är att både ha en bra hudvårdsrutin hemma ihop med att gå på behandling. Hos oss på Hudoteket Salong erbjuder vi exempelvis hot stone, NBE och bambumassage som har en utrensande effekt och reducerar cellulitdepåerna. Se även till att äta hälsosamt och få motion så kommer resultatet att bli ännu bättre.

Hur blir jag av med celluliter


Hur ska jag göra?

STEG 1. Börja gärna med att skrubba huden för att cremen lättare ska tas upp.
STEG 2. Du kan även förslagsvis använda torrborsten Elemis Body Detox Skin Brush.
STEG 3. Massera sedan in produkten, nedifrån och upp, för att få igång cirkulationen. Är exempelvis problemområdet dina lår så börjar du vid fötterna och massera sedan upp mot höfterna för att hjälpa kroppen att driva ut vätskan och slaggprodukterna.
Läs mer om:

Kroppsvård Celluliter

Visa kommentarer
Produkterna till: Bli av med celluliter
Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Presenttips - sköna presenter till olika tillfällen

Har du idétorka inför en väns födelsedag och vet inte vad du ska köpa? Kanske är du ute i sista minuten som vanligt och suckar över att personen som ska firas redan har allt? - Bara lugn! Vi ger dig våra bästa presenttips både för födelsedagar och andra firanden.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp? - Hudoteket

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som det går att välja en rengöring eller ansiktskräm efter sin hudtyp, kan man skräddarsy sitt val av solskydd. Vi guidar dig nedan kring skillnaderna på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp.

Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig

Mascara är ett måste i necessären som gör att dina ögonfransar ser definierade och längre ut, den öppnar upp och drar uppmärksamhet till dina ögon samtidigt som den bidrar till en mer vaken blick. Det finns mascaror för varje effekt, från dramatisk till naturlig. Allt handlar om att hitta det bästa alternativet för dig. Vattenfast? Volym? Diskret? Känsliga ögon? We got you!

Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Uk8YCh (motverkar spam)