Användarnamn

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Månadsbladet Mars

 

Här har vi samlat den senaste informationen om våra nyheter, kampanjer och events som händer på Hudoteket! Vi ser med glädje fram emot 2017 då Hudoteket firar 45 fantastiska år!

Unna dig lite lyx och skön avkoppling eller ge bort ett presentkort på en
behandling till någon du tycker om. Varmt välkommen till oss!

 

PRIVAT MAKEUP-KURS

Under kursen lär du dig alla steg du behöver kunna för att lägga en snygg makeup. Vi går igenom alla steg, från bas, till skulptering, ögon, läppar m.m. Vi lägger makeup på ena halvan och du lägger på andra så att du lär dig teknikerna. Kursen är 70 min och efteråt får du med dig ett makeupschema som är utformat efter dig så att du kan lägga makeupen hemma framför spegeln.

Läs mer och boka här.

 


ME & MINI GRAVIDMASSAGE

En avslappnande kroppsbehandling för att skämma bort den blivande mamman. En helt underbar behandling i väntan på bebisen! Behandlingen inleds med en lätt och skön helkroppsmassage som motverkar hudbristningar. Mjukar upp ömma och stela muskler. Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter. Lämplig från graviditets vecka 12 fram till förlossning.

Läs mer och boka din behandling här.

KOM I FORM 2017

Just nu fokuserar vi på hälsa och att komma i form. Hitta ny inspiration och motivation med våra behandlingar, vi erbjuder att flertal olika behandligar som passar alla!

Powerplate
För dig som vill träna träna snabbt och effektivt så rekommenderar vi vår Powerplate. Det är en vibrationsplatta som du gör dina övningar på för att få ut det mesta av din träning. 25 minuter 2-3 gånger i veckan är allt som behövs. Perfekt för dig som kanske känner att du inte har tid att gå iväg till gymmet, eller för dig som helt enkelt bara vill ha ett snabbt resultat på kort tid. Du får en introduktion och tränar sedan när det passar dig!

Läs mer om Powerplate här.


CoolTech - Nya kroppskonturer utan kirurgi
Frys bort ditt fett för gott! Med Cooltech kan man råda bot på bland annat ridbyxlår, muffinsmage och kärlekshandtag. Tack vare en ny behandlingsteknik, Cryolipolysis, kan vi frysa ner fettcellerna utan att skada omkringliggande vävnad som huden, muskler och nervtrådar. Fettcellerna tål helt enkelt inte kyla lika bra som övrig vävnad vilket gör att fettcellerna inträder i stadiet som kallas Apoptos. Fettcellerna dör helt naturligt under de efterföljande veckorna. Boka din tid för konsultation redan idag!

Läs mer om Cooltech här.

 

  

   

    

  

 

   

 

 

Spara

Följ oss på instagram

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop