E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Månadsbladet maj

 

Här har vi samlat den senaste informationen om våra nyheter, kampanjer och events som händer på Hudoteket! Vi ser med glädje fram emot 2017 då Hudoteket firar 45 fantastiska år!

Unna dig lite lyx och skön avkoppling eller ge bort ett presentkort på en
behandling till någon du tycker om. Varmt välkommen till oss!

 

GE BORT ETT PRESENTKORT

Mors dag närmar sig och visst är alla mammor värda att skämmas bort. Köp ett presentkort hos oss och låt henne få koppla av med en skön behandling. Vi lovar dig att det kommer vara en uppskattad present.

Läs mer och köp här

 


LYFT DINA FRANSAR

Nyhet Combinal Eyelash! Ögonbrynen är viktiga för ansiktets utseende. De är ansiktets ram och ger fokus till ögonen. Vi hjälper dig att forma och styla dina bryn så att de passar dig. Vi jobbar med ansiktets naturliga drag för att förhöja och förstärka dina naturliga skönhet. Nu lanserar vi brynbehandlingar med Brow By Mii, bra produkter som ger ett naturligt och fint resultat.

Boka din behandling här

100 KR RABATT HOS VÅRA NYA MASSÖRER

Vi har fått två nya härliga massörer till vårt team på Hudoteket. Under hela maj månad får du 100 kr rabatt när du bokar in dig på kroppsbehandling hos dem. Vi säger välkommen till Jenny och Robert!

Ring och boka din tid på 036-12 06 66BLI SNYGG I HÅRET

Våra fantastiska frisörer Josefin och Anne hjälper dig att bli snygg i håret till sommaren. Klipp, färga, styla eller gör alla tre. Få dessutom rådgivning om hur du bäst tar hand om ditt hår.

Läs mer och boka din behandling här

FÅ SNYGGA BRYN

Få vackra och fylliga ögonbryn med Phibrows Microblading. Kosmetisk pigmentering är en manuell semi-permanent tatuering. Microblading tillämpar en stråteknik för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

En konsultation görs innan. Den kostar 300 kr och dras av från behandlingspriset när behandling bokas. Efter fyra veckor görs en påfyllnad som tar 90 min. Detta ingår i priset och krävs för att få ett fint och hållbart resultat.

Läs mer och boka din behandling här

 

  

 

 

   

    

  

 

   

 

 

Spara

Följ oss på instagram

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop