SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.Foundation Wardrobe Hudoteket


EN FOUNDATION FÖR VARJE TILLFÄLLE


Du har garanterat läst otaliga artiklar om den perfekta basgarderoben du bör ha hemma. Du skulle inte gå runt med samma vita t-shirt sju dagar i veckan, både till jobbet och till fest. Men när det kommer till din foundation så är det faktiskt precis så många gör. De har samma foundation varje dag, oavsett vad de ska göra.

Du har säkert upplevt att det är svårt att välja en foundation. Och det är just det här problemet som en foundation wardrobe löser. En sann Beauty Hacker har två eller fler produkter som passar för olika tillfällen. Här nedan får du läsa hur du ska tänka när du sätter ihop din egna personliga foundation wardrobe där hemma och även tips på några av våra favoriter. Vill du istället gå direkt till alla våra foundations kan du klicka här.
ARBETE


Jobb åtta timmar om dagen, fem dagar i veckan. Det innebär möten och tider att passa. På jobbet vill du ha en naturligt fräsch look men även dölja mörka ringar och röda partier. Här är det alltså viktigt med en foundation som döljer tecken på tidiga morgnar och som samtidigt jobbar lika hårt som du och har hudvårdande egenskaper. Här nedan har vi samlat tre tips som är perfekt till jobbet. 

skin tone 1

skin tones 2

skin tone 3

FESTKVÄLLEN


Här gäller det att hitta en foundation som är både lite mer täckande än din vardagsfoundation och som samtidigt sitter på plats. För du vill väl hellre spendera all din tid på dansgolvet med vännerna istället för att trängas framför spegeln på toan? En foundation med lång hållbarhet gör att du är fotoredo oavsett hur sent in på småtimmarna det är. Psst! Ska det fotas med blixt? Då är ett Beauty Hack att välja en foundation utan SPF. Solskyddsfaktorns roll är ju att reflektera bort solens skadliga strålar men tyvärr kan den även reflektera blixtrar och gör att ditt ansikte upplevs som blekt
Här nedan har vi samlat tre tips som är perfekt till festen.

skin tone 1

skin tones 2

skin tone 3

SÖNDAGSPROMENADEN


Det är söndag och du kanske bara handla en snabbis eller ta en skön promenad. Du känner troligtvis inte känner för att piffa upp dig över öronen men däremot vill du heller inte se ut som en zombie efter gårdagens middag. Här ska du plocka fram ditt hemliga vapen. En foundation med lätt täckning och SPF. Den döljer trötthet och jämnar ut hudtonen men är samtidigt så lätt att det känns som att du är osminkad. Dessutom skyddar den dig mot solens strålar den korta stunden du är ute. Du kan lura vem som helst att du har haft din åtta timmars skönhetssömn
Här nedan har vi samlat tre tips som är perfekt till söndagspromenaden.

skin tone 1

skin tones 2

skin tone 3

 Lär dig mer om foundation här >>

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop