SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.


Nu är den här, Hudotekets lyxiga höstgåva! Förutom flera spännande produkter får du en rymlig necessär med gulddetaljer. Detta är vår största necessär hittills och du får lätt plats med hårspray, duschcreme och andra stora flaskor. På insidan gömmer sig ett större fack med dragkedja, samt två mindre smarta fack där du kan förvara dina små favoriter. Hudotekets egna grafiska mönster pryder insidan som en extra rolig detalj.

Shoppa valfria produkter för minst 1 095 kronor så får du Hudotekets lyxiga necessär med produkter, värde 1 750 kr.

Erbjudandet gäller så längre lagret räcker online på hudoteket.se och i vår butik på Östra Storgatan 6, Jönköping. Vi reserverar oss för slutförsäljning.
Necessärens mått: Bredd 32cm, höjd 20 cm och djup 10 cm.





VILKA GÅVOR FÅR DU?

Inte nog med att du får en superlyxig necessär på köpet, den är även fullproppade med härliga produkter för dig att testa på. Nedan berättar vi lite kort om varje produkt, samt hur du använder dem. Hör gärna av dig till oss om du undrar över något eller om du bara vill ha tips, råd eller inspiration. Vi finns på 036-34 45 62 eller webshop@hudoteket.se.



Peter Thomas Roth
Anti-Aging Cleansing Gel


En lyxig rengöringsgel för ansiktet som verkar på djupet av porerna och ger en fräsch, ungdomlig hy. Hjälper till att öka cellomsättningen och minskar förekomsten av fina linjer och rynkor. Gör huden helt ren, vitaliserad och stärkt. Rengöringen har en behaglig, ren och lätt persikodoft.

Använd två till tre gånger i veckan till en början, utöka till daglig användning om produkten tolereras väl. Blandad, fet och aknebenägen hud, använd efter behov.

Storlek: 30 ml.



Bioeffect
Micellar Cleansing Water


Tillverkat av de renaste ingredienserna, löser effektivt bort smink och löser upp orenheter. De rengörande micellerna tillsammans med mjukt isländskt vatten ger dig en ren hud som känns uppfriskad och förberedd för din EGF hudvårdsrutin.

Fukta en bomullsrondell och svep försiktigt över ansikte, nacke och ögon utan att gnugga. Upprepa tills bomullsrondellen är helt ren. Ansiktet behöver ej sköljas av.

Storlek: 30 ml. 



Clarins
Hydra-Essentiel Silky Cream Normal to dry skin


Creme som är den törstiga hudens bästa vän! Cremen har en smältande konsistens som ger en behaglig silkeskänsla. Huden blir mjuk, full av lyster och ger intensiv fuktgivning.

Värm en liten mängd i handflatorna och applicera morgon och/ eller kväll på ansikte och hals efter nogrann rengörning, eller när huden känns uttorkad och "stram". Arbeta från ansiktets mitt och utåt.

Storlek: 15 ml. 



Dermalogica

Body Hydrating Cream


En lättabsorberande citrusdoftande kroppslotion. Milt komplex av hydroxisyror exfolierar skonsamt och gör huden mjuk och smidig. Den är lugnande samt uppfriskande. Innehåller Grönt te, Lavendel, Tea tree och kamomill. Innehåller inte några articifiella dofter eller färgämnen.

Torka huden lätt efter bad eller dusch och massera sedan mjukt in cremen över hela kroppen.

Storlek: 75 ml. 



Dermaceutic

K Ceutic SPF 50


Vårdande, hypoallergen och reparerande creme som motverkar rodnad och irritation. Den är perfekt att använda efter peeling- och laserbehandlingar, samt efter estetiska behandlingar och mot hudrodnad.

Används som en kur 15 dagar efter behandling med peeling eller laser, eller när som helst då huden känns extra torr eller känslig. Appliceras partiellt eller i hela ansiktet på rengjord hud.

Storlek: 12 ml.



Verso

Nourishing Cream


En intensiv, närande creme som ger extra fukt och långvarig återfuktning. Innehåller en hög koncentration av Niacinamid och havre lipider och oljor från de nordiska länderna, hjälper denna creme till att förbättra barriärytan hos det yttre skiktet i huden. Den binder fukt, förbättrar hudens elasticitet och fasthet.

Applicera på morgonoch/eller kväll på väl rengjort ansikte och hals.

Storlek: 15 ml.



Filorga
NCEF-Night Mask


Nattmask med överlägset multi­korrigerande egenskaper. Masken innehåller aktiva ingredienser som inspirerats av estetisk medicin för en synligt föryngrad hud, direkt när du vaknar. Omslutande gelmaskkonsistens som kontinuerligt frisätter aktiva ämnen som snabbt absorberas.

Appliceras kväll på rengjord hud. Ta en liten mängd av masken och applicera sedan på huden, skölj ej av.

Storlek: 7 ml. 



Bioline
Gentle Daily Ritual Eye Patch


En komplett och effektiv skönhetsrutin som fokuserar på ögonkonturområdet, där huden är tunnare och mer ömtålig. En snabb och enkel lösning för trötta ögon, på grund av svullnad och mörka ringar.

Eye Patch Mask är extremt lätt att använda och förbättrar absorptionen av verksamma ingredienser. Passar ögats form perfekt. Låt verka i 10–15 minuter, ta sedan bort och massera lätt.

Storlek: 1 mask.



M Picaut
Glow & Anti Age System


En fantastisk duo med Precious Oil och Skin Perfect Moisturiser. Ett närande serum som ger en silkeslen hud och minskar fina linjer. Samt en underbar creme som reducerar fina linjer och rynkor.

Används både morgon och kväll, passar perfekt för alla hudtyper som vill ha nytt glow.

Storlek: 3 ml + 2 ml.





Spara


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop