SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hudotekets kundklubb


Tack för att du väljer Hudoteket! Vid behandling eller produktköp på någon av våra salonger blir du erbjuden medlemskap i vår kundklubb och får ta del av förmåner, exklusiva erbjudanden, förhandsinformation och mycket annat! Är man hos oss ofta ska det löna sig på fler sätt än ett välfyllt badrumskåp eller en mer välmående hud och kropp. Därför blir varje krona du spenderar på antingen en behandlingar eller produkter omvandlas till poäng.

Bonussystem


1/1 2013 införde Hudoteket ett bonussystem som innebär att du som kund får poäng på allt du handlar hos oss, alltså både behandlingar och produkter (gäller även nedsatta varor och erbjudanden). För varje krona du handlar för får du ett poäng och tillräckligt många poäng ger dig en värdekupong på upp till 400 kr/bonusperiod. 

Avstämning görs var 6:e månad och information om eventuell utbetalning av bonus sker via sms. Du nyttjar din bonus genom uppvisande av ditt sms i butiken. Bonusen gäller i 180 dagar.


Bonusen kan utnyttjas vid köp av produkt och behandling. Bonusen kan inte utnyttjas vid köp av presentkort. Bonusen är personlig.

Poäng  Bonus
2000 - 3999 50 kr
4000 - 5999 160 kr
6000 - 7999 270 kr
8000 - 400 kr

Förutom bonuspoäng ger vi dig som medlem:

- Gåvor/prover på produkter i vårt sortiment
- Regelbundna nyhetsutskick med information om de senaste trenderna i skönhetsbranschen, förhandsinformation om rabatter, erbjudanden, kundkvällar och events.
- Exklusiva erbjudanden och VIP-inbjudningar
- Möjlighet att vinna fina priser i våra tävlingar
- Bokningspåminnelse via sms
Ej medlem? Registrera dig enkelt genom att ringa till vår reception på 036-12 06 66.

Glöm inte heller att anmäla dig till vår grupp på Facebook där vi kontinuerligt lägger upp information om rabatter, erbjudanden och nyheter. Vi finns även på Instagram för dig som vill följa oss där.

Välkommen till oss!
 

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop