SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Boka din plats under sisleydagarna på Hudoteket i Jönköping


BOKA IN DIG PÅ EN LYXIG SISLEYBEHANDLING

Den 7-8 november, klockan 10-18, har Hudoteket Salong på Östra Storgatan 6 i Jönköping besök av Amanda Åkerlind som är hudterpeut på Sisley. Hon kommer utföra Sisleys lyxiga anti-agebehandling som är boostad med vitaminer och får din hud att stråla.


Behandlingen är på 50 min och är helt kostnadsfri
 om du den dagen köper två valfria hudvårdande produkter från Sisley. Annars får du behandlingen för kampanjpriset 750 kr, ordinarie pris 1 295 kr. Det är begränsat antal platser så ring och boka in en tid då det är först till kvarn som gäller. Och du, glöm inte tipsa vännerna!




Du bokar din plats genom att ringa 036-12 06 66 eller komma upp i butiken. 





Sisleybehandling på Hudotekets salong i Jönköping

 

SKRÄDDARSYDD FÖR DIG

Detta är för dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. Denna Sisleybehandling är inget som finns i Hudotekets ordienarie sortiment, utan hudterapeut Amanda Åkerlind kommer att sätta ihop en skräddarsydd behandling helt utefter dina behov. Med hjälp av fantastiska Sisleyprodukter kommer hon ge din hy precis det som den behöver. Dessutom kan hon rekommendera vad du ska göra för att ta din huvårdsrutin till nästa nivå. En lyxig ansiktsbehandling helt enkelt för dig som samtidigt vill ha en skön stund.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, mask samt en härlig ansiktsmassage.

  

 

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop