SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

UPP TILL 20% RABATT

Made in Sweden - Svensk hudvård på Hudoteket

Fira nationaldagen med oss! Under hela helgen fyller vi shopen med massa härliga erbjudanden på våra svenska varumärken. Passa på att shoppa - att nyttja det vi har inom svensk hudvård gynnar både miljön och dig. Nedan listar vi ett flertal av de svenska varumärken som finns på Hudoteket och varför du borde testa dem.

20% RABATT*

Hårvård från Maria Nila

Genom att tillhandahålla vegansk skönhet av hög kvalitet gör Maria Nila det enkelt för alla att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld. Produkterna är noggrant utvalda med ingredienser som är tillverkade i Sverige och som gör skillnad för kunder, salonger, djur och miljön.

*Erbjudandet gäller ej på Beauty Bags

Verso - avancerad hudvård som är enkel att förstå

Tag 3 betala för 2, gäller till och med 8/6.


Grundat i Stockholm erbjuder Verso avancerad och högteknologisk hudvård som förenklar din rutin. Unikt för Verso är deras Retinol 8, ett a-vitaminkomplex som är åtta gånger starkare som vanlig Retinol. Detta har effektiva egenskaper mot ålderstecken och bevarar hudens skönhet på lång sikt.

Recipe for men - manlig hudvård för nordiskt klimat

20% rabatt, gäller till och med 8/6.


Recipe for men är bland de första varumärken i Sverige att erbjuda hudvård för män. Produkterna produceras i Falun och är framtagna för att stå emot även det värsta av nordiskt väder. Serien är lätt och logisk att förstå och fokuserar på enkelheten.

Transderma - svensk innovation med 100% organiska produkter

20% rabatt, gäller till och med 8/6.


Transderma erbjuder serum som är utöver det vanliga och alla produkter är fria från vatten, parfym, oljor och andra konserveringsmedel. Grundaren Dr. Alvin Ronlan har forskat inom områdena naturliga antioxidanter och vitaminterapi i över 30 år, ämnen som hjälper huden att behålla sin kvalitet.

DeoDoc - skonsamma intimprodukter som gör skillnad

15% rabatt, gäller till och med 6/6.


DeoDoc innebär en lyxig serie med intimprodukter av högsta kvalitet som behandlar svettningar och lukt. I sortimentet finns allt från sprayer till servetter för att du ska hålla dig ren och fräsch. De är även helt veganska och givetvis rätt pH-värde för sitt ändamål (pH 5).

Evy - unik svensk hudvårdsteknologi med fokus på solskydd

20% rabatt, gäller till och med 6/6.


Evy erbjuder produkter som inte bara ger långvarigt UVA och UVB-skydd, utan som även skyddar mot värme, vatten och vind. Formulan, som är en svensk utvecklad patenterad mousseformula, passar alla hudtyper och anses vara det säkraste solskyddet på marknaden.

M Picaut - skräddarsydd ekolyx för ansikte och kropp

Shoppa två valfria produkter från M Picaut och få Glow Case på köpet, värde 99 kr.


För M Picaut är närproducerat väldigt viktigt och produktionen av deras ekologiska produkter sker i deras fabrik som har grön el och certifierat miljötänk i Dalarna. Produkterna har en dokumenterad synbar effekt mot ålderstecken.

Attans... Denna kampanj är inte längre aktuell
Men spana gärna in våra andra härliga erbjudanden


Glöm inte att registrera dig till vårt nyhetsmail för att inte missa kommande kampnjer.

Kom förbi vår salong och butik, besök vårt showroom eller shoppa online här på hudoteket.se.
Stay tuned!

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop