SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

FÅ HUDOTEKETS LYXIG GÅVA 

Spring Care Gift

Nu är den äntligen här! Låt oss presentera vår lyxigaste gåva hittills - Spring Care Gift. Få vår rymliga necessär med Hudotekets egna grafiska mönster och fina gulddetaljer, fullproppad med grymma produkter. Ja, vi har nämligen packat den med 13 produkter från flera av våra populäraste varumärken som du kan njuta av. Du får både fantastiska produkter och en lyxig necessär, hur bra?

Shoppa valfria produkter för minst 1599 kronor så får du Hudotekets lyxiga necessär fullproppad med produkter, värde 2199 kronor.

Erbjudandet gäller ej vid köp av behandling eller presentkort.Den perfekta necessären, både på resa och i ditt badrum. Den har ett stort rymligt fack där du får plats med linsvätska, hårspray och plattång (yes, alla på samma gång). Tack vare den praktiska innerväggen som sitter fast med kardborre, kan du enkelt möblera i din necessär som du vill.

Givetvis hittar du en drös med smarta fack för dina mindre saker – ett stort fack i locket med dragkedja, samt fyra mindre för hårnålar, snoddar eller cremer i reseformat. Materialet är självklart vattentåligt och avtorkningsbart.

MÅTT
30 cm * 20 cm * 14 cmProdukter du får med i necessären

Inte nog med att du får en lyxig necessär, vår Spring Care Gift är också fullproppad med 13 underbara produkter för dig att testa och njuta av. Här hittar du en mix av bestsellers och must-haves från flera av våra populäraste varumärken. Vill du veta mer om produkterna? Klicka på bilderna för att läsa mer om varje produkt.

Filorga

NCEF-Night Mask, 7ml

Sisley

Black Rose Cream, 10ml

Bioeffect

EGF Serum

Babor

AHA Ampull

Bioline

Primaluce Mask, 10ml

Skin Regimen

Tripeptide Cream, 8ml

Dermalogica

Hydro Masque Exfoliant, 6ml

Comfort Zone

Hydramemory Cream, 8ml

Biodroga MD

Skin Booster Sheet Mask

Exuviance

Deep Hydration Mask

Medik8

Liquid Peptides, 8ml

Clarins

Mascara Wonder Perfect, 4ml

BareMinerals

Endless Summer Bronzer

Djupdykning i vår Skin Care Gift

Nyfiken på att se hur necessären ser ut mer i detalj? Spana in vår film där vi visar upp den. Här kan du verkligen se vår Spring Care Gift, nästan som om du hade haft den i dina egna händer. 

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop