eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Cremorlab


1,1 km under havsytan vid den lilla byn Geumjin, i Sydkorea, finns källan till en av Cremorlabs viktigaste och numera patenterade ingredienser. Sydkoreanska Cremorlab är det första, och hittills enda, hudvårdsmärke som innehåller termalvattnet T.E.N. (Thermal water Therapy, Eco Energy och Natural Nourishment). Det som är häftigt med detta termalvatten är att det innehåller en sällsynt hög koncentration av återfuktande och läkande mineraler. Dessa mineraler har en extremt ovanlig sammansättning och har genomgått en naturlig reningsprocess under flera miljoner år. Detta har resulterat i att mineralerna i sin renaste form.

Med finansiell hjälp av staten, har flera kliniska studier på produkterna genomförts av Sydkoreas främsta hudkliniker. Resultaten har visat att termalvattnet ger synliga resultat och har en fantastisk förmåga att läka samt lindra olika typer av hudproblem. Det är dessutom återfuktande och vänligt mot huden vilket innebär att även den med känslig hy kan använda sig av Cremorlabs produkter. 
Cremorlab på Hudoteket.se
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Kategori:
24h creme Ansiktsvatten BB, CC, DD - cream Essence Water Mask Rengöring Serum Ögoncreme
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Oren hud Pigmenterad hud Rosacea Torr hud
Hudtillstånd:
Blank hud Förstorade porer Grå hudton med brist på lyster Hyperkänslighet Klåda & irritation Linjer & rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Orenheter & pormaskar Pigmenteringar Rodnad Slapphet Synliga kärl Torr hud
Konsistens:
Balm Creme Flytande Gel Mousse Olja Serum Spray Vätska Wipes
Rengöringstyp:
Balm Gel Mousse & foam Rengöringsolja & Precleanse Wipes
Masktyp:
Crememask Foam mask Sheet Mask/Arkmask
24 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop