eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Jan Marini

Jan Marini har utgått från vårt sortiment. Vill du ha hjälp att hitta liknande produkter för din hud? Kontakta gärna oss på webshop@hudoteket.se eller 036-34 45 62. Tips! Besök gärna dessa sidor: Nyheter, Kampanjprodukter, Topplistan & Erbjudanden.Forskaren Jan Marini är expert på hudvård och hudhälsa. I Jan Marinis unika och prisbelönta produktportfölj ingår produkter som behandlar ett spektra av olika hudproblem såsom akne, pigmenteringar, rodnad, rosacea och olika tecken på åldrande så som fina linjer och rynkor. Som auktoriserad återförsäljare av Jan Marini är vi på Hudoteket utbildade i att kunna rekommendera dig rätt produkter på väg till friskare hud. Kontakta gärna oss för en skräddarsydd rekommendation.

Jan Marini Skin Care System

Jan Marini jobbar med att främja hudhälsan och har utvecklat ett prisvinnande system i fem steg för att åstadkomma detta. Produkterna är lätta och penetrerar enkelt djupt ned i huden. Detta system är gjort för långvarig användning och du kommer märka en förbättring av huden från dag 1.
 
De fem stegen som rekommenderas att man har i sin hudvårdsrutin är:
 
  1. Rengöra: Med rengöringen rengör man huden och förfinar den. Man avlägsnar orenheter och eventuell makeup samt och banar väg för nästkommande produkt.
  2. Vitalisera: Här applicerar man ett första c-vitaminserum (C-esta alternativt C-esta Oil Control Serum). Detta serum lägger grunden för en dramatisk vitalisering av huden med hjälp av den höga halten C-vitamin. Serumet ökar hudens absorptionsförmåga samt gynnar en ökad produktion av e-vitamin i huden. Huden tonas och ljusas upp.
  3. Exfoliera/Återskapa: I steg tre jobbar man med att exfoliera huden och locka fram nya hudceller. Med hjälp av glycolsyra, salicylsyra och azelainsyra förfinar man hudens struktur vilket är extra fördelaktigt för dig med pigmenteringar, akne och akneärr samt.
  4. Återfukta: I det fjärde steget återfuktas huden samt repareras.
  5. Skydda: Vid användning av Jan Marinis produkter rekommenderas alltid ett UV-skydd dagtid. Detta för att bevara huden och skydda den mot UV-strålar. Detta steg är extra viktigt vid användning av produkter med någon typ av syra eller retinol.

Jan Marinis produkter är allergitestade och har godkänts enligt EU:s kosmetikalagstiftning. Inga produkter testas på djur och produkternas förpackningar är återvinningsbara och gjorda av återvunnet material.
 
Invänjning av produkterna
När du börjar använda produkter från Jan Marini, använd de produkter med syra eller retinol i sig (steg 1 & 3) en gång på kvällen i en vecka. Om detta efter en vecka känns bra, stega upp och använd produkterna både morgon och kväll. Tänk på att som med alla aktiva produkter kan du få en utrensning där orenheter och pigmenteringar kommer upp till ytan och upplevs värre, för att sedan bli bättre. Det kan ta upp till åtta veckor att se ett resultat. Om du känner ett bestående obehag i huden ska du direkt avsluta behandlingen och kontakta Hudotekets hudterapeuter så hjälper vi dig vidare. För att vara säker på att du får rätt produkter, kontakta gärna oss innan ditt köp så guidar vi dig till rätt val som blir bäst för din hud.
 
Att tänka på- kontraindikationer
Har du använt andra syrabaserade produkter eller produkter med retinol, vänta då två veckor efter avslutad behandling med dessa innan du påbörjar din behandling med Jan Marinis produkter.
 
Är du gravid, ammar eller försöker bli gravid skall du ej använda Jan Marinis produkter med retinol eller glycolsyra.
 
Använder du Roaccutan eller liknande preparat ska du vänta 12 månader efter avslutad behandling innan du använder produkter innehållande glycolsyra, salicylsyra, retinol eller proteolytiska enzymer.
 
Använder du hydrokortison skall du ej använda Jan Marinis produkter med glycolsyra, salicylsyra, retinol eller proteolytiska enzymer på de ställen på kroppen där du använder hydrokortison.  
 
Du bör även ej använda produkter med dessa ingredienser om du har gjort någon form av kirurgi. Konsultera först med din läkare om när det är lämpligt att påbörja behandling.
 
Behandla ej hud med hudinfektioner, öppna sår, solbränna eller odiagnostiserade knölar och gropar.
 
Före och efter microdermabration, laser och IPL bör du vänta 48 timmar med användning av glycolsyra och retionol.
 
Jan Marinis historia
Jan Marini, grundare och VD för Jan Marini Skin Research har ägnat mer än tre decennier till forskning och utveckling av banbrytande teknik som används i Jan Marinis produkter. Jan Marini Skin Research startades 1993 i San Diego, Kalifornien. Under årens lopp har företaget etablerat en gedigen portfölj av egna formler som återspeglar dess pågående arbete med att vara den mest framstående utvecklare av hudvårdsprodukter som ger mätbara resultat och fördelar. Hon har också bildat föreningar med några av världens ledande läkare och forskare. Som en respekterad internationell hudvårdsspecialist fortsätter Jan Marini att leda Jan Marini Skin Research, och branschen i stort, till nya höjder.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Hudtyp:

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop