SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

MuradVi lämnar plats åt nya varumärken, Murad utgår ur vårt sortiment. Vill du ha hjälp att hitta liknande produkter? Kontakta gärna oss på kundservice.

Howard Murad är hudläkaren och apotekaren bakom Murad Skincare som grundades 1989. Som hudläkare såg han återkommande hur folk försökte reparera sin hud men att de oftast var frustrerade över den tid det tog att återställa hudens balans. Hudvårdsprodukterna från Murad hjälper patienterna att återhämta sig från sina hudproblem snabbare. Dr. Murad har skapat ett varumärke med högpresterande produkter för alla sorters hudtillstånd och hudtyper.

Idag har miljontals människor med bland annat akne, rosacea, pigmenteringar, rynkor, stressad, fet och känslig hud fått hjälp av produkterna. Murad är här för att leverera resultat!

Filosofin bakom Murad Skincare

Under åren har varumärket utvecklats och företaget har många patent på sina produkter. Dr Murad är fortfarande en del av företagets verksamhet och utvecklingen av framtida produkter, men har dessutom skrivit flera böcker om hälsa. Dr. Murad anser att det är lika viktigt att må bra inuti kroppen som det är att ha en välmående hud. Det är viktigt att ta hand om sin kropp med hälsosam kost och att fylla sitt sinne med positiva tankar. Hud, kropp och sinne har en stark gemensam koppling för att du ska bli den bästa versionen av dig själv. Därför är företagets filosofi Look Better, Live Better, Feel Better.

Det unika med produkterna från Murad

Murad erbjuder effektiva produkter av hög kvalitet som är baserade på främst tre huvudgrupper av ingredienser:
Fuktighetsgivande ingredienser som förhindrar vätskeförlust, ingredienserna drar vatten till huden och reparerar hudens barriär

Inflammatoriska ingredienser som lindrar irriterad hud, minskar bildandet av fria radikaler och förbättrar hudens fuktbalans

Antioxidanter som neutraliserar fria radikaler, stärker och optimerar hudens naturliga försvar och säkerställer en tydligare och renare hud.

Murad används och rekommenderas av mer än tusentals yrkesverksamma världen över och säljs i mer än 40 länder.

Vill du veta mer om Murad och vad deras produkter kan göra för dig och din hud? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna!

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Kategori:
Hudtyp:
Hudtillstånd:
Hudtillstånd runt ögonen:
Hudtillstånd kropp:
Ingrediensönskemål:
Konsistens:
Rengöringstyp:
Peelingtyp:
Masktyp:
Finish:

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop