SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Priori

Priori har ett gediget sortiment med noggrant formulerade hudvårdsprodukter som förser din hud med det den behöver, när den behöver det. I sortimentet ingår cleansers, serum, cremer och mineralpuder med tillbehör. Priori använder sig av många spännande och avancerade bioteknologiska ingredienser och har bland annat utvecklat en adaptiv hudvårdsserie som läser av och kodar huden.

Advanced Skincare

Prioris adaptiva hudvård är utformat för att ”förstå” hudens kommunikationssystem – de där nyanserna som gör att du är just du. Adaptiv betyder anpassningsbar och det är just det denna serie går ut på. Produkterna är framtagna för att kunna läsa och koda av hudens specifika behov av fukt, skydd och återuppbyggnad. Priori använder sig av omsorgsfullt framtagna, avancerade nyheter inom bioteknologi och just därför kan deras produkter leverera det resultat som olika hudtyper är i behov av – det är detta som kallas för adaptiv hudvård.

Prioris serier

Adaptive Core Formulas
Detta är en resultatdriven serie baserad på de avancerad adaptiva LCA-komplexet som bygger upp huden, tillför näring och ger skydd. Adaptive Core Formulas förbättrar din hud och ger direkta synliga resultat. Denna serie ger huden en skonsam exfoliering och återfuktar grundligt. Den passar alla hudtyper och hudtillstånd.
LCA-komplexet ger huden de bästa förutsättningarna för ett bra resultat, samtidigt som den ökar den naturliga hyaluronsyran i huden. Efter att man börjat använda dessa produkter upplever man förbättrad fukthalt i huden, struktur och volym. Dessutom innehåller LCA Complexet antioxidantegenskaperna som vi finner i Vitaminerna A, C, E och Vit A.

Adaptive SuperCeutical Formulas
Denna produktserien är baserad på det avancerade bioteknologiska komplexet Q+SOD. Denna adaptiva, superceutical formula ger din hud synliga resultat direkt. Det ovanliga med dessa komplexa produkter är att huden tar
till sig de delar i formulan den behöver, när den behöver. Resultatet blir en hud med lyster som är återfuktad med en förbättrad hudstruktur.

TTC: Triple Turmeric Complex

Priori har som mål att använda ingredienser av allra högsta kvalitet, som ska ge bästa möjliga resultat. Varumärket har en gedigen erfarenheten av bioteknik som har gjort det möjligt att pusha naturens gränser och producera en “ren” serie hudvårdsprodukter med en formula som är 99 % naturlig. Med skulle kunna säga att Tekniken möter Naturen.  

Alla produkter från TTC-serien består av en exklusiv, högeffektiv och naturligt komplex av tre sorters färglös gurkmeja, grönt te, druvkärnor och lakrits som ger en kraftfull multifunktionell adaptiv effekt; de tillför antioxidanter, verkar uppljusande och antiinflammatorisk.

TETRA fx 250
TETRA är nästa generations solskydd. Det är det ultimata skyddet som både reparerar och skyddar 365 dagar om året, oavsett väder. TETRA är först ut att kombinera fyra nivåer av skydd: DNA repair Enzymes, antioxidanter, SPF och IR (infrarött) skydd. Dessutom finns dem i en färgad och en ofärgad formula för att passa allas behov och önskemål.

Vill du veta mer om Priori och vilka produkter som passar just dig? Kontakta våra hudterapeuter så hjälper vi dig!

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Hår Kropp Makeup
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Oren hud Pigmenterad hud Rosacea Torr hud
Peelingtyp:
Kombinerad peeling Mekanisk peeling/Kornpeeling Peel Pads Syrapeeling
Konsistens:
Balm Creme Gel Lös Mjölk Pulver Serum
Kategori:
24h creme Borstar till ansiktsmakeup Dagcreme Kroppspeeling Mask Nattcreme Peeling Primer Puder Punktbehandlare Rengöring Serum Solskydd Tillbehör Ögoncreme Ögonserum
Hudtillstånd:
Blank hud Brist på fasthet Fuktfattig hud Grå hudton med brist på lyster Känslig hud Linjer och rynkor Mörka ringar kring ögonen Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Påsar kring ögonen Rodnad Stora porer
35 artiklar
Priori LCA Smart Peel Pads
695 kr
12616230
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Priori LCA fx130 Eye Serum
645 kr
12613015
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Priori The Glowing Kit
499 kr
1269402
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Priori The Recovery Kit
379 kr
1269404
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Priori It's A Natural Kit
359 kr
1269406
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop