SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Skin Regimen

Skin Regimen är ett veganskt hudvårdsmärke som består av växtbaserad hudvård för stressad hud. Produkternas främsta mål är att motverka effekterna av stadsluft och livsstilsrelaterat åldrande. Alla produkter i serien är framtagna för att tillgodose behoven hos invånare i städer, oavsett kön. Skin Regimen har kliniskt bevisat effekt och skapar optimala förutsättningar för en frisk och strålande hud samtidigt som produkterna stärker den allmänna stresståligheten.

Skräddarsyd hudvårdsrutin

Produkterna i serien kombineras till en skräddarsydd hudvårdsrutin i fyra steg som fokuserar på de vanligaste stressrelaterade tecknen – uttorkning, grå hudton, orenheter samt fina linjer och rynkor. Modern Plant Chemistry™ är produkter som är utformade för att vara 100 % funktionella med högkoncentrerade växtextrakt och högteknologiska molekyler.

Skin Regimen är veganskt

Skin Regimen är fritt från syntetiska doftämnen, silikoner, ämnen som härrör från djur, konstgjorda färgämnen, mineraloljor och parabener. Skin Regimen är även koldioxidneutralt och använder fullständigt hållbara förpackningar tillverkade av 100 % återvunnet material. Alla växtextrakt i produkterna är ekologiska.

Alla produkter är berikade med ett exklusivt Longevity Complex™ som består av ekologiska extrakt från superbär och ingrediensen karnosin som motverkar effekterna av stress och andra faktorer som påskyndar åldrande. Produkterna har en naturlig balanserande och energigivande doft och en svalkande konsistens.

Skin Regimen på Hudoteket
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Kategori:
Dagcreme Nattcreme Rakskum Rengöring Serum Ögoncreme
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Oren hud Pigmenterad hud Torr hud
Hudtillstånd:
Förstorade porer Grå hudton med brist på lyster Kombinerad hud Linjer & rynkor Ojämn hudton Orenheter & pormaskar Pigmenteringar
Konsistens:
Creme Emulsion Gel Mousse Olja Pulver Serum Spray
Rengöringstyp:
Mousse & foam
Masktyp:
Crememask
15 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop