SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Nu är det dags för ekologiska veckor på Hudoteket!  
Spana in våra ekologiska erbjudanden, varumärken och artiklar här. Passa på att klicka hem ekologiska produkter som tar hänsyn till både dig och miljön. Visst är det fantastiskt?  

20% RABATT

RMS, Transderma & Sacred Nature

Du får också 20% rabatt på tre av våra fantastiska ekologiska varumärken - Transderma, RMS & Sacred Nature. Här hittar du produkter med växtbaserade ingredienser som odlas utan användning av bekämpningsmedel. Din hud kommer att stråla och må bra!

M Picaut

Är du sugen på att testa M Picuat? Shoppa 2 produkter från M Picaut och få ett Glow Case på köpet, värde 99 kronor.

ESSE

ESSE-lovers, se hit! Shoppa mask och peeling från ESSE och få med deras Ressurect Serum 15 ml på köpet, värde 600 kronor.

Eminence

Upptäck Eminence, ett härligt ekologisk varumärke. Shoppa produkter för 500 kr och få en duo på köpet värd 310 kronor.

Maria Nila

Kanonerbjudande på Maria Nila Revive! Shoppa Revive Trion från Maria Nila få med både schampo och balsam i travel size format, värde 250 kronor.

Ekologiska varumärken

Läs mer om vårt ekologiska utbud


Har du bestämt dig för att börja använda mer ekologiska produkter? Ja, det är lätt att känna sig överväldigad av den djungel av produkter som idag finns på marknaden. Här har vi nu sammanställt alla våra ekologiska varumärket - så att du lättare kan hitta vad som passar just dig. Enjoy!

VARFÖR EKOLOGISKT?


När du väljer ekologiska hud- och hårvårdsprodukter så väljer du produkter som till stor del är tillverkade av växtbaserade ingredienser. Dessa ingredienser odlas utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Produkterna tar hänsyn till såväl miljö som till din hud.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop