Användarnamn

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
 Fri frakt över 500 kr      Snabb leverans      Bonus på allt

Bioline Vintage 79 Purifying Normalizing Gel Serum i gruppen Ansikte / Serum / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop (6210)
Bioline Vintage 79 Purifying Normalizing Gel Serum

Bioline Vintage 79 Purifying Normalizing Gel Serum


För vem? Passar en fet och oren hud med tendenser att utveckla finnar och acne.

Egenskaper: Ett rengörande och balanserande serum för fet, oren och glansig hud som lätt utvecklar finnar och acne. Serumet minskar spridningen av ohälsosamma bakterier som ofta är orsaken till oren hud. Den koncentrerade, flytande gelkonsistensen absorberas omedelbart och minskar glans samtidigt som den mjukgör huden. Serumet har en högeffektiv formula med den aktiva ingrediensen azeloglycine, som normaliserar talgproduktionen utan att torka ut, hämmar bakteriespridningen samt verkar lugnande på huden genom att reducera rodnad och irritation. Formulan verkar dessutom skyddande på huden och ger en fräsch, matt finish.

Vintage 79 Purifying-serien reducerar acne och orenheter effektivt. Serien består av aktiva produkter som pH-balanserar huden samtidigt som de acneframkallande bakterierna hämmas. Huden hålls matt och fräsch och känns härligt ren dygnet runt.

Användning: Används varje morgon och kväll. Applicera en liten mängd serum på rengjord hud och massera in med cirkulära rörelser tills det har absorberats helt. Följ med Purifying Acid Cream eller Purifying Absorber Cream beroende på hudtyp.

Storlek: 30 mlIngredienser
Läs mer
Stäng
6210
Artnr:
Leveranstid:
345 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt över 500 kr Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Handla nu, betala i november
Bioline
Det här varumärket finns i:
Jönköping, Värnamo, Webshopen
Mer om märket
Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud. Biolines produkter kombinerar det bästa från naturen med det senaste inom vetenskap. Varje produkt är unik med en hög koncentration av aktiva ingredienser som ger fina resultat utefter dina önskemål. Produkterna är säkra men effektiva och innehåller endast naturliga dofter och färgämnen.
Läs mer
Stäng
Kundomdömen
Läs mer
Stäng