SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.


Välkommen till Hudotekets bokningssida

Vad kul att du hittade hit! Här kan du boka in dig på allt från massage och ansiktsbehandling till klippning och laser. Ta steget in i cremepalatset och låt oss ta hand om dig. Ett tips är att komma en kvart innan så att du hinner sätta dig ner med en kopp kaffe eller te och bara njuta en stund i vår mysiga lounge-avdelning. Betalningen sker på salongen så glöm inte ta med dig presentkort om du har ett sådant. PS! Det är inte samma inloggning på webshopen som i bokningssystemet. Så har du inte varit på behandling hos oss tidigare så behöver du registrera ett nytt konto inne på bokningssidan.

STEG 1
Klicka på knappen nedan för att komma till bokningssida.
STEG 2
Logga sedan in längst upp till höger inne på bokningsidan med din mailadress. Tänk på att du kanske inte har samma login på vår bokningssida som på vår webshop. Är det första gången du ska boka klickar du på Logga in och sedan på Registrera dig.
STEG 3
Välj behandling och när du vill komma. Du kan även välja terapeut om du har några speciella önskemål. Klart!BOKA HÄR
Hudoteket Salong MalmöHudoteket i Malmö erbjuder allt från klassiska ansiktsbehandlingar med fokus på porrengöring till avancerade alternativ så som kemiska peels och Dermapen. Du hittar även behandlingar för ögonfransar och ögonbryn så som färgning, plockning samt lash- och browlift. Andra must haves så som hårborttagning och makeup finns naturligtvis också på menyn.

BOKA HÄRAvbokning & ombokning

För att avboka din behandling klickar du på bokningsknappen ovan. Logga in längst upp till höger och klicka sedan på Mina sidor. Där får du en överblick över alla dina bokningar och kan då avboka din behandling. Du är även varmt välkommen att ringa eller maila oss på salong@hudoteket.se så hjälper vi gärna till med att boka om din behandling. 

Och du! Glöm inte att alla avbokningar måste ske minst 24 timmar innan bokad behandling. Annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Läs mer här.
Läs hur vi hanterar dina uppgifter i vår integritetspolicy här.Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop