Exuviance Rejuvenating Treatment Masque i gruppen Ansikte / Mask / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop (A18963)

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque

Exuviance
299 kr

Antal: 

Artikelnummer:
A18963

Leveranstid:

Kundomdömen:
Betyg på Exuviance Rejuvenating Treatment Masque i gruppen Ansikte / Mask / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop

För vem?: Passar alla hudtyper.


Egenskaper:
En uppfräschande, djuprengörande gelémask med Aha och pha-syror avsedd att minimera fina linjer samt ge en återfuktande effekt på huden. Denna återupplivande mask är en peel-off typ vilket innebär att den stelnar och lätt kan dras av, detta ger en väldigt ren och fräsch känsla. Masken kan även tvättas av om så önskas.

Användning: Efter rengöring appliceras ett jämnt lager med fingetopparna på ansikte och hals. Undvik området runt ögonen. Låt torka helt i 15-20min. Dra av masken försiktigt eller tvätta av med varmt vatten och ev tvättsvamp. Smörj in huden med anpassat serum,dag eller nattcreme samt ögoncreme. Använd 1 gång i veckan eller efter behov. 
 
Storlek: 75 gr
 
Vid användning av AHA- och andra syreprodukter rekommenderar vi att övriga produkter kommer från samma märken. Blanda inte. Det är vanligt att det kan pirra och sticka lite i huden vid användning av produkter med AHA, det är helt normalt. Skydda alltid huden med solskydd på dagen eftersom huden blir extra solkänslig när du använder produkter med fruktsyror.


Fler från samma märke

Exuviance Blemish Treatment Gel

Exuviance Concealer Beige

Exuviance OptiLight Tone Corrector

Exuviance Targeted Wrinkle Repair

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish