Användarnamn

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
 Fri frakt över 500 kr      Snabb leverans     Bonus på allt

Original Silicea Hår Hud & Naglar i gruppen Kropp / Kosttillskott / Naglar hos Hudotekets Webshop (OS2125r)
Original Silicea Hår Hud & Naglar

Original Silicea Hår Hud & Naglar


För vem? För de som önskar tjockt och välmående hår, elastisk hy med färre rynkor och friska, starka naglar.

Egenskaper: Original Silicea är ett kosttillskott som innehåller mineralet kisel i form av mikroniserad kiseloxid. Kisel bidrar till tjockt och välmående hår, frisk hy och starka naglar. Kisel behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Huden innehåller kollagen som bidrar till att bevara hudens fasthet och elasticitet. Kisel bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Kisel är ett spårämne som finns naturligt i kroppen och behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kollagen är ett protein som finns i bindväv och har en stödjande och sammanhållande funktion. Bindväv finns i hela kroppen och omsluter muskler, vävnader och organ.
Huden utgörs av tre lager: överhuden, läderhuden och underhuden. Läderhuden består av bindväv och innehåller blodkärl som förser huden med syre och näring samt för bort restprodukter. Det är bindväven som ger huden styrka och elasticitet. Även underhuden består av bindväv. Underhuden fungerar som ett vätskeförråd och lagrar vatten och fett i huden. Med åren minskar hudens elasticitet, vilket tillsammans med minskad fetthalt och minskad vattenhalt leder till att huden blir rynkig. Original Silicea innehåller kisel som bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Hårets och naglarnas tillväxt är beroende av en optimal näringstillförsel. Håret får näring via läderhuden, som består av bindväv. Kisel bidrar till ett tjockt och välmående hår och en publicerad klinisk studie har visat att användning av Original Silicea gör att varje enskilt hårstrå blir tjockare. Efter sex månaders användning ökade hårstråets diameter med hela 13%**. Även naglarna får näring via läderhuden och kislet i Original Silicea bidrar till starka och friska naglar.
Både hår och naglar växer långsamt, ett friskt hårstrå växer drygt 0,3 mm per dygn och en nagel växer ungefär 0,1 mm. För synliga resultat på hår, hud och naglar rekommenderas minst tre månaders behandling med Original Silicea.

Innehåll:

- Aktiv substans: Kiseloxid.
- Innehåll per kapsel: 420 mg kiseloxid, vilket ger 196 mg rent kisel.
- Vegetabilisk kapsel bestående av stärkelse och hypromellos. Utan konserveringsmedel.

Dosering: 1 kapsel per dag. Kapseln sväljes tillsammans med vätska. För att säkerhetsställa ett gott resultat bör Original Silicea användas under minst 3 månader. Dagdosen bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt, i rumstemperatur och utom syn- och räckhåll för barn.

Mängd: Välj mellan 30 kapslar och 60 kapslar.


**I. Zschocke et al, Pilotstudie på effekten av kiselgel (Original Silicea) på hårtjockleken hos friska kvinnor med tunt hår. Kosmetische Medizin 6/2007

A Lassus. Colloidal silicic acid for oral and topical treatment of aged skin, fragile hair and brittle nails in females. The Journal of International Medical Research 1993; 21:209-215Ingredienser
Läs mer
Stäng
OS2125r
Artnr:
Leveranstid:
Kampanj:
Antal:
0
Storlek: 
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt över 500 kr Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Handla nu, betala i mars
Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Mer om märket
Läs mer
Stäng
Kundomdömen
Betyg på Original Silicea Hår Hud & Naglar i gruppen Kropp / Kosttillskott / Naglar hos Hudotekets Webshop
Läs mer
Stäng