SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Hårborttagning Kropp med Laser i gruppen Behandlingar / Kropp / Hårborttagning Kropp / Laser hos Hudotekets Webshop (LASKRr)

Hårborttagning Kropp med Laser

Reducera din hårväxt med Laser. På Hudoteket är vi specialutbildade inom detta område, och jobbar med ledande maskiner på marknaden; Candela GentleLase.

På Hudoteket är vi specialutbildade inom laser, som bland annat är två av de mest effektiva sätten att reducera hårväxt på. Man inleder alltid med en konsultation där man ser om du har rätt förutsättningar för att genomföra behandlingen samt vilket resultat du kan förväntas få. 

Vi arbetar med Candela GentleLase.

Den inledande konsultationen kostar 300 kr. Notera att bokad behandlingstid är maxtid, men ibland kan denna även bli kortare.

Vänligen raka området du ska behandla innan din lasertid (dock ej konsultationen), då vi annars behöver göra detta på plats till en kostnad av 695 kronor.

Laser med Candela GentleLase

Candela har under de senaste 40 åren lanserat banbrytande lasersystem som satt helt nya standarder varje gång. GentleLase räknas idag som guldstandarden inom hårborttagning och är ett av världens absolut snabbaste och säkraste system. Med sitt unika och patenterade kylsystem, DCD, minskar risken avsevärt för sidoeffekter.

Med mer än 25.000 läkare och de flesta universitetssjukhus runt om i världen som dagligen använder Candelas lasersystem, har över 750 publicerade studier skapats under årens lopp. Det finns ingen annan lasertillverkare i världen med så många publicerade studier vilket bekräftar Candelas status och effektivitet år efter år. Hudoteket är en av de få salonger som får använda Candela GentleLase, tack vare sin utbildning och långa erfarenhet.
 

Hårborttagning, hur fungerar det?
Ditt hårstrå innehåller pigment (melanin) och det finns även naturligt i huden och ju mörkare hud desto mer pigment. Grundregeln för alla Laser och IPL system är att håret ALLTID måste vara mörkare än huden, annars fungerar det inte. Det beror på att laserstrålen träffar ALLT pigment, även det som finns i huden. Eftersom vi vill att håret och hårfollikeln och inte huden ska brännas sönder måste det helt enkelt finnas mer pigment i hårstrået. Varför är det så här då? I själva hårfollikel-anatomin finns det protein och stamceller som vi vill förstöra permanent för att uppnå permanenta resultat. För att lyckas måste vi nå minst 72 grader eftersom det är då cellernas protein förstörs. Om det inte finns tillräckligt med pigment i håret eller om huden är mörkare än håret så kommer vi inte att uppnå detta resultat utan vi riskerar då att bränna de övre hudlagren.


Varför varierar antalet behandlingar?
Allt hår på vår kropp har tre olika faser. Växt-, avstötning- samt vilofasen och varje hårstrå lever sitt eget liv, vilket är tur, annars så skulle vi vara extremt håriga vissa perioder och helt hårlösa andra. När det gäller hårborttagning kan vi bara ta bort håret som är i växtfasen eftersom det då har kontakt med hårsäcken där proteinet och stamcellerna fi nns som vi ska förstöra. När håret är i avstötningsfasen finns det ingen kontakt med hårsäcken som är på väg in i vilofasen. Dessutom är vilofasen väldigt olika på vår kropp. I ansiktet är den kort, några veckor, medan på benen är den mycket längre. Av den anledningen tar det olika lång tid att få ett bestående resultat. Område: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop