SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Färgbehandlingar

På Hudotekets frisöravdelning kan du välja mellan olika färgbehandlingar. Här blir både du och ditt hår väl omhändertagen.

Vi kan hjälpa dig med folieslingar, färgning eller en mer avancerad färgbehandling. Du kan också välja om du endast vill färga håret, eller om du vill kombinera det med en klippning. I alla våra behandlingar så ingår även schamponering och styling.

I behandlingen får du också en färgkonsultation av någon av våra duktiga frisörer. Vi tycker att det är viktigt att du känner dig bekväm med oss, så vi lyssnar noga på dina önskemål. Samtidigt kombinerar vi det med vår kunskap om ditt hårs kvalité och struktur. Resultatet? Ja, ditt hår kommer att se helt fantastiskt ut!

Vilken behandling ska jag välja? 


I dagsläget erbjuder vi tre olika färgbehandlingar som innefattar de allra flesta önskemålen – slingor, avancerad färgbehandling och färgning. Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken behandling som passar just dig. Du är mer än välkommen att ringa till vår salong eller kundservice för att få guidning.

Här kommer i alla fall en kort beskrivning av varje kategori som du ser här nedan. Tveka in att höra av dig till oss om du har några frågor. 

Slingor:
Den perfekta behandlingen för dig som vill ha lite fina slingor i ditt hår! Vi gör slingor i folie och lägger till nyansering (om du vill).

Avancerad färgbehandling:
En avancerad färgbehandling inkluderar slingor, balayage eller ombre. Dessa behandlingar kräver mer tid än övriga då vi använder olika färger/slingor. Passar perfekt för dig som vill ha en riktigt fin och avancerad färg på ditt hår.

Färgning:
Under kategorin färgning finns det en hel del valmöjligheter beroende på ditt hår. Har du kort, mellan eller långt hår? Är ditt hår tunt eller tjock? Färgning ska du välja om du vill göra ditt hår i en och samma nyans. 

Något mer jag ska tänka på innan mitt besök hos er?


Ett tips är att lägga till Olaplex i alla färgbehandlingarna. Där nämligen så att med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar, vilket resulterar i ett starkare och friskare hår. Ditt hår kommer att tacka dig om du väljer att lägga till Olaplex!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
3 artiklar
Avancerad färgbehandling med klippning
2650 kr
klnyans
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Slingor - med eller utan klippning
fr. 1500 kr
SLr
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Färgning - med eller utan klippning
0 kr
fg3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop