SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Ögon

Har du mörka ringar under ögonen? Här har vi samlat alla våra produkter som är speciellt utvecklade för att ta hand om din hud under ögonen. Spana in produkterna från bland annat Clarins, Recipe for Men, Elemis & Bioline

Varför får jag mörka ringar under ögonen?


Det kan bero på flera olika saker, men den vanligaste orsaken är att huden blir för tunn under ögat. Det händer ofta när man bli äldre, men också om din hud blir torr och tappar fukt och volym. När huden bli tunnare ser man de underliggande blodkärlen tydligare och på så vis skapas en illusion av mörka ringar.

Givetvis påverkar också vår livstil även huden. Stress och för lite sömn kan göra att du får en förändrad blodcirkulationi huden, vilket resulterar i mörka ringar.

Hur motverkar jag mörka ringar?


Jo, för att motverka mörka ringar under ögonen kan det vara bra att se över dina vanor. Motionerar du? Får du tillräckligt med sömn? Finns det något du kan göra för att minska vardagsstressen? Vi är medvetna om att det lättare sagt än gjort, så därför kan det ju vara skönt att veta att det finns produkter som kan hjälpa dig också. Använd en ögonkräm som återfuktar den tunna huden under ögonen och döljer ringarna tack vare täckande pigment.

Behövs det verkligen en separat produkt för ögonen? 


Den tanken har nog slagit de flesta av oss, och det är lätt att tänka att det bara innebär krångel och extra kostnader. Men det är faktiskt värt att investera i en kräm som är specifikt framtagen för ögonen. 

Huden under ögat, som både är tunn och ganska ömtåligt, behöver en kräm av lättare konsistens. Det är också därför ögonkrämer innehåller färre molekyler än vanliga krämer för ansiktet och kroppen - så att den tunna huden kan absorbera produkten.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Bioline Clarins Recipe for men
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Mörka ringar Påsar och svullnad Slapp hud
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Gel Serum
4 artiklar
Clarins Men Energizing Eye Gel
405 kr
19943000-0
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Clarins Men Line-Control Eye Balm
500 kr
19929 000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Recipe for men Under Eye Gel
299 kr
A181030
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioline Man Age Revitalizer Face And Eye Serum-Cream
785 kr
D1061
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop