SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

After Shave

Brukar du få rakfinnar och rodnad i samband med rakning? Ja, då är du inte ensam. Det är nämligen ett vanligt problem men det finns en enkel lösning: After Shave!  

Med en after shave undviker du lätt den svedan som uppkommer under/efter rakning. Ett extra plus är också att de röda prickarna på halsen kan motverkas om du använder after shave regelbundet. 

Här har vi samlat våra after shaves från populära varumärken som Recipe for men, Davines, Clarins och Skin Regimen. Känner du dig osäker på vilken after shave som passar just dig? Kontakta oss på kundservice så kommer vi att hjälpa dig. 

Varför ska jag använda After Shave?


Daglig rakning sliter en hel del på din hud, vilket kan göra den känslig och lättirriterad. Därför är det alltid bra att avsluta din rakning med en fuktgivande after shave som både återfuktar och lugnar huden. Produkten verkar också porsammandragande och lugnar din hud. Många after shave-produkter har också kylande ingredienser som har en skön svalkande känsla. Försök att få med after shave i din rutin varje gång du rakar dig, och vi lovar att du kommer se resultat. Det låter väl inte hel fel? 

After shave kallas ibland också rakvatten, lotion eller splash, och är en flytande vätska som du klappar in i ansiktet efter rakning. Oftast behöver du inte en stor mängd av produkten, men läs instruktionerna på just din produkt för att veta hur mycket som krävs per användning. Det finns många olika after shaves i olika dofter, så här kan du välja utifrån dina preferenser. Vill du ha en stark doft? Eller föredrar du en mer subtil sådan?

Ett litet tips inför rakningen

 
Ett generellt tips när det kommer till din rakning är att göra det efter att du tagit en varm dusch. Det är nämligen det perfekta tillfället att raka sig eftersom värmen då har förstorat porerna. Det i sin tur gör att håren lossnar lättare, vilket också minskar risken för rodnad och irritationer.

Dags att klicka hem en ny after shave? Spana in vårt sortiment här.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Clarins Davines Recipe for men Skin Regimen
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Creme Mousse
4 artiklar
15
Recipe for men After Shave Balm
229 kr
269 kr
R029
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Clarins Men After Shave Soothing Gel
353 kr
415 kr
54589
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Pasta&Love Aftershave Cream
319 kr
V11941
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Skin Regimen Shaving Hydra Fluid
633 kr
745 kr
G1034
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop