SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Över - och underlack

Över- och underlack är A och O för en snygg manikyr som håller länge! Om du skippar över- och underlack är det lätt att resultatet inte blir lika snyggt - naglarna kan bli gula och nagellacket kan börja flagna efter bara några timmar. Känner du igen dig? Ja, men då är verkligen över- och underlack något för dig. Hos oss hittar du bra över- och underlack som gör att ditt nagellack sitter som berget. 

Varför ska jag använda underlack?

 
Man skulle kunna säga att underlacket i princip har två olika huvuduppgifter: dels att skydda naglarna mot missfärgningar och dels att få ditt färgade nagellack att hålla längre. Missfärgningar kan lätt uppstå om om du använder färgstarka nagellack - och då kommer verkligen underlack att hjälpa dig. 

Ett underlack lägger sig i dina naglars ojämnheter (om du nu har några) och skapar en slät, slitstark yta. Ditt nagellack kommer också att fastna extra bra. När du använder underlack så kommer ju inte det färgade lacket i direkt kontakt med naglen, vilket också gör att det är enklare att ta bort nagellacket utan att några färgrester fastnar. Win win! 

Varför ska jag använda överlack?


Här är produkten för dig som vill att nagellacket ska sitta som berget - då krävs ett överläck i världsklass. Du använder produkten som ett avslutande lager som appliceras ovanpå ditt färgade nagellack. När du applicerat ditt överlack kommer dina naglar få en slitstyrk yta och en fantastisk fin glans. 

Överlackets viktigaste uppgift är att få nagellacket att hålla längre och det lägger sig som ett transparent och skyddande lager över naglarna. Oftast har därför lacket en mycket lätt konsistens, som enkelt ska kunna appliceras ovanpå nagellacket. Ett superbra sak med överlack är att de oftast torkar snabbt - allt för att du inte ska behöva ödsla mer väntetid än nödvändigt. Ett glansigt överlack syns inte, men det en stor skillnad i hållbarhet. 


Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
CND Vinylux Seche Vite
4 artiklar
CND Vinylux Long Wear Top Coat
145 kr
9862
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Seche Vite Dry Fast Top Coat
159 kr
SV-83005
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Seche Base Ridge Filling Base Coat
119 kr
83267
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
CND RidgeFx Nail Surface Enhancer
145 kr
91322
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop