SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Friskvård


Vi är anslutna till:
       

Nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss på Hudoteket. Det innebär att du kan boka in dig på exempelvis massage eller fotvård hos oss där din arbetsgivare står för hela/delar av kostnaden. Detta är för att du bland annat ska kunna förebygga skador, motverka stress och öka din prestationsförmågan. Bra va! Är du osäker på hur när du vill komma på behandling? No worries! Köper du friskvård hos oss kan detta nyttjas ett år framåt. Se till att kolla med din arbetsgivare om ni har friskvårdbidrag och hur det fungerar hos er. Här kan du läsa mer och även se vilka behandlingar som är avdragsgilla. 

Vet du att du har friskvård via Benify, Wellnet, Actiway eller E-passi? Härligt! Så här gär du:

Benify – Logga in på Benify, välj Hudoteket och lägg en beställning på valfri behandling i vår behandlingsmeny hos dem. Sedan bokar du en tid hos oss och uppger att det är beställt via Benify vid betalningen i kassan. 

Wellnet - Logga in på Wellnet, välj Hudoteket och lägg en beställning på valfri behandling i vår behandlingsmeny hos dem. Sedan bokar du en tid hos oss och uppger att det är beställt via Wellnet vid betalningen i kassan.

Epassi  - Logga in på Epassi, välj Hudoteket och lägg en beställning på önskat belopp. Sedan bokar du en tid hos oss och uppger att det är beställt via Epassi vid betalningen i kassan.


Actiway – Actiway har köpts upp av Epassi. Så du som tidigare hade Actiway, vänligen kika på epassi istället. 

Vad är det som gör att våra behandlingar får kallas för förebyggande friskvård?
• En massagebehandling frigör muskulaturen i kroppen från spänningar och värk. Spända muskler blir avslappnade och mer rörliga.
• Massage förebygger stress och belastningsskador som på sikt kan leda till sjukskrivningar.
• Genom avkopplingen massagen ger och energin man får av träning ökas din prestationsförmåga på jobbet.
• Regelbunden träning är en investering i dig själv och din framtida hälsa.

Betalningsalternativ
• Företaget betalar hela kostnaden (avdragsgillt).
• Företaget betalar en del och du resterande.
• Personalen betalar med egna friskvårdspengar.

Notera
• Du kan inte byta dina friskvårdspengar mot produkter eller behandlingar som inte anses vara friskvård enligt skatteverket. I nedan lista har vi samlat alla behandlingar som är godkända som friskvård.
• Observera att friskvård är personligt och kan inte ges bort till någon annan eller bokas i någon annans namn. 

Läs mer
Stäng
Klassisk Massage
fr 25 min
fr. 595 kr
Vår mest bokade massagebehandling, Klassisk Massage. Denna massage rekommenderas för dig som vill ha en ordentlig genomgång av hela kroppen/delar av kroppen, eller om du har problem med något område.

Klassisk Massage Helkropp: 50, 70 eller 80 minuter
Här masseras hela kroppen med klassisk massage. Behandlingen inleds med effektiv ryggmassage och partiell värme med vetekudde på ex. axlar medan benen masseraras. En skön cirkulations-ökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Avslutningsvis några minuters relax. Efter denna behandling känner du dig mjuk i musklerna och härligt avslappnad.

Klassisk Massage Delkropp: 25 eller 40 minter
Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som känner av att du har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts relax.
NBE Massage
fr 40 min
fr. 995 kr
NBE Massage är en härlig kroppsbehandling som snabbt ger resultat tack vare maskinen Nannic NBE. Den är mer effektiv än en klassisk massage då NBE apparaturen snabbare hjälper till att värma upp musklerna. Detta är för dig som vill ta massagen till nästa nivå. Läs mer här.

13
Idrottsmassage
fr 40 min
fr. 650 kr
fr. 750 kr

Har du fått ont av din träning? Då finns det en lösning i sikte, nämligen idrottsmassage. Ordet idrottsmassage kanske gör att du tror att behandlingsformen enbart är till för den som idrottar på hög nivå. Men det stämmer inte, får du exempelvis ont i knäna av att gå i trappor kan idrottsmassage vara en metod för att komma till rätta med problemet.

Fördelar med idrottsmassage:

 • Får en muskel med förhöjt nervpåslag att slappna av
 • Hämmar bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning
 • Förändrar rörelsemönstret för att på så sätt komma ur en smärtcirkel
 • Det är djupgående massage som är effektiv före och efter träning
 • Idrottsmassage ger en bra återhämtning i en hård träningsperiod


En idrottsmassage fokuserar på att lösa ett specifikt problem som du som kund har. Vissa idrottare kan må bra av att gå på klassisk muskelmassage för att musklerna och nervsystemet ska koppla av, men ibland mår de bättre av en lite djupare behandling där man behandlar fascian, stretchar och trycker ut triggerpunkter som kan hindra rörelser. Idrottsmassage sjunker också djupare in i musklerna, och ofta använder massören inte bara händerna utan även till exempel armbågarna.

Idrottsmassage har i fler och fler studier de senaste åren kunnat påvisa en märkbar effekt. På folk som sysslar med cykling, löpning och styrketräning har massagen en mycket god påvisad effekt, och därför är idrottsmassage något som vi rekommenderar att man går på regelbundet.

En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem. Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage.

Gravidmassage
50 min
995 kr
En underbart avslappnande kroppsbehandling för att skämma bort den blivande mamman. Lämplig från graviditetsvecka 12 fram till förlossning.

Behandlingen inleds med en lätt och skön helkroppsmassage som:
- Motverkar hudbristningar
- Mjukar upp ömma och stela muskler
- Dränerar överflödig vätska
- Verkar avsvällande för svullna ben och fötter.


Under massagen ligger du på sidan. Du har en avlång, mjuk saccosäck som du bekvämt kan forma och lägga ben samt arm över. Detta för att du ska kunna ligga så skönt som möjligt, oavsett storlek på din mage. 

Produkterna som används motverkar bristningar och gör huden mer elastisk. En underbar behandling i väntan på bebisen!

Tips! Förläng gärna stunden med någon av våra övriga behandlingar som exempelvis ansiktsbehandling, hand- och fotvård – garanterat uppskattat att få presentkort på!
Fotvård Klassisk/Friskvård
50 min
950 kr

Behandlingen för dig som vill ha riktigt fina och fräscha fötter! Denna behandling kan du även nyttja som friskvård.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband, polering av nagelplatta och avslutande lätt fotmassage.

Hot Stone Massage
fr 40 min
fr. 895 kr
Vi ger dig en underbart avslappnande helkroppsbehandling med massage med eteriska oljor och heta lavastenar. Du drömmer dig bort en stund och all stress och muskelspänningar försvinner.

Välj mellan: 

Hot Stone Massage 40 min - Delkroppsmassage med fokus på nacke/rygg eller celluliter
Hot Stone Massage 50 min - En helkroppsmassage för hela kroppen
Hot Stone Massage 70 min - En helkroppsmassage för hela kroppen inklusive ansikte
Massage ESSE Experience Face - Friskvård 50 min
50 min
995 kr

Detta är en avslappnande ansiktsmassage som är speciellt framtagen för att dämpa inflammation & reducera stress. Total avkoppling och avslappning utlovas! Denna massagebehandling är också anpassad att efterleva de regler som gäller för att en behandling ska kunna räknas som friskvård, så denna kan du boka och använda ett eventuellt friskvårdsbidrag till.

I behandlingen ingår: Welcome touch, rengöring, avslappnande och antiinflammatorisk massage av ansiktet, hals, nacke och axlar samt avslutande produkter från Esse Skincare.

 

 

Anti-stress Body & Face Massage
fr 50 min
fr. 1095 kr
En innovativ massage med mjuka massageborstar för total avslappning som verkar på tre olika områden, för djup avslappning, stimulerar sömnen och återställer jetlag. En samverkan av unika eteriska oljor, massagegrepp från Ayurveda och indonesisk Sea Malay ger en avslappnad kropp och rofyllt sinne. Du går ner i varv och får en djupare andning. Mikrocirkulation förbättras och muskelspänningar minskar. 

Rekommenderas till alla stressade som har svårt att varva ner och som har sömnproblem. 

Anti-stress Body Massage 1095 kr / 50 min

Anti-stress Body & Face Massage 1195 kr / 70 min

Anti-stress Body Aromamassage 50 min
50 min
1095 kr

Vår egen, lätta helkroppsmassage som kombinerar användandet av aromatiska oljor med akupressur, lymfdränage och massageteknik som verkar avslappnande för hela kroppen. 

Idrottsmassage Special 50 min
50 min
995 kr

Idrottsmassage special är en muskelmassage för djupare och mer permanent bearbetning av kroppens bindväv. Behandlingen inleds med konsultation och sedan väljer terapeuten att använda sig av olika tekniker och verktyg att arbeta med beroende på dina behov och kroppstillstånd. Det kan vara någon av följande eller en kombination:

 • Kroppsbalansering
 • Koppning
 • Lågnivålaser
 • PRT
 • FAT-tools
 • Kinesiologi

Fotritual Massage 25 min
25 min
595 kr

En skön och avslappnande behandling för trötta och svullna fötter. I behandlingen ingår fotbad och peeling av fötterna, samt avslutande massage med en härlig fotcreme.

NBE 3000 Anti-stressbehandling, 50 min
50 min
1095 kr

Kombinationen av kraftfulla NBE 3000 & klassisk massage ger dig total avkoppling. Radiofrekvensen ökar blodcirkulationen & lymfflödet i kroppen, vilket hjälper att bli av med slaggprodukter. Behandlingen är mycket avslappnande för trötta & spända muskler. Vilket sänker kortisolet & höjer våra ”må bra”-hormoner oxytocin & serotonin. Denna behandlingen utförs på rygg och nacke. Den är också anpassad att efterleva de regler som gäller för att en behandling ska kunna räknas som friskvård, så denna kan du boka och använda ett eventuellt friskvårdsbidrag till.till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop